מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות גב ומפרקים .מור03/03/2010
שלום.
בת 18 בצבא
אובחנתי לפניי4 שנים עם בלט ובקע דיסק L4-5 L5-S1 .
בטירונות שהייתה לא מזמן "נתפס הגב" קיבלתי זריקות וולטרן ושבוע אושפזתי בהלל יפה באורטופדית א'.
אחרי שעשו CT עדכני לא היה שינוי במבנה של העמוד שדרה ולכן נבדק הכיוון של בעייה ראומטולוגית.
במסגרת הצבא עשיתי בדיקות דם ולא נמצאה בעייה ראומטלוגית,כמו כן הומלץ לעשות לי MRI לקרסוליים וUS למפרקי ירכיים,האורטופד הצבאי החליט שאין סיבה לעשות בירורים אלו,למרות ההמלצות של הבי"ח .
אני סובלת מאוד מכאבים במפרקים בגוף: קרסוליים,ברכיים,מפרקי ירכיים,כתפיים,צוואר,מרפקים וכן בגב כף היד.
הכאבים מופיעים לפתע ונעלמים לאחר מספר דקות,אך אני מאוד מוגבלת בפעולות שאני עושה ביום יום-קושי בצחצוח שיניים,בסירוק שיער,בכתיבה ואף בקלדה ממושכת.
האורטופד הצבאי אמר שיש לי גמישות יתר בכל המפרקים בגוף שבאה והחמירה מהטירונות.
השאלה שלי היא מה זה בדיוק גמישות יתר והאם זה ייתכן שזה בכל המפרקים בגוף?
והאם ישנו קשר בין הבעיות בגב לבין הגמישות?
אבקש תשובה בהקדם כיוון שמחר יש לי וועדה רפואית ואני רוצה לדעת בדיוק מה היא גמישות יתר ומה המגבלות שלה והטיפול.
תודה מראש
מור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיוק נפתחה ההרשמה לבי"ס לרפואה....
ד''ר גד ולן03/03/2010אז אם תלמדי שם אולי נוכל לעזור לך בהמשך.
בינתיים אני מפנה אותך לכיתוב בראש הפורום שמסביר שאנחנו לא נותנים ייעוץ פרטני, ואולי כדאי להוסיף שאנחנו גם לא מתכתבים עם וועדות רפואיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?