כאבי גב עליון בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב עליון בלילה
    בלה
    10/03/2010

שלום רב!
    אני בשבוע 28 להריוני והחל מראשית השבוע אני סובלת מאוד מכאבי גב עליון בשנתי.
    הדבר מתרחש רק לאחר מספר שעות של שינה (לא משנה באיזה תנוחה ישנתי) והכאב מורגש בכל התנוחות (כאשר אני מנסה לחזור לישון על שני הצדדים, על הגב, ואפילו על הבטן - אני חשה כאב חזק בגב העליון).
    חשוב לי להדגיש כי בשעה שכואב לי הגב בשכיבה אין אני חשה כאב בהליכה או בישיבה (כמובן שזה די בעייתי לישון כך).
    אני בריאה וההריון שלי תקין, איני עובדת ואת מרבית היום אני מעבירה במנוחה כך שאיני מצליחה להבין מה מקור הבעיה וכיצד ניתן למנוע אותה.
    אשמח לו תוכלו לייעץ לי כיצד עלי לפעול על מנת להקל על כאבי
    בברכת המשך יום טוב
    בלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב עליון בלילה

הוספת תגובה

• הודעה של: בלה

ד``ר ליאור מרום
    10/03/2010

בהצלחה בהריון.
    אנא קראי את הודעתנו בראש הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת קשה לייעץ לך בלי בדיקה

ד''ר גד ולן
    16/06/2010

כי צריך להבין אם מקר הכאב הוא בכוויצת יתר של שרירי הגב העליון אולי כתוצאה מהעומס של ההריון או לחלופין סיבה אחרת משמעותית יותר.
    אין תחליף לבדיקה אצל רופא ע"מ לדעת זאת.
    עד שתגיעי לבדיקת הרופא את יכולה לנסות טיפול בעיסוי למקום ולאחר בדיקת רופא שישלול סיבה אחרת לכאבי הגב העליון, את יכולה לפנות לטיפול כירופרקט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת בדיוק מאותה תופעה

ג'ינג'ר
    16/06/2010

שלום בלה,
    אני סובלת מאותם סימפטומים בדיוק כבר חמישה ימים, נוטלת אטופן ללא הועיל. אשמח אפ תספרי לי מנסיונך מה עשית ואיך נפתרה הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו