מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב עליון בלילהבלה10/03/2010
שלום רב!
אני בשבוע 28 להריוני והחל מראשית השבוע אני סובלת מאוד מכאבי גב עליון בשנתי.
הדבר מתרחש רק לאחר מספר שעות של שינה (לא משנה באיזה תנוחה ישנתי) והכאב מורגש בכל התנוחות (כאשר אני מנסה לחזור לישון על שני הצדדים, על הגב, ואפילו על הבטן - אני חשה כאב חזק בגב העליון).
חשוב לי להדגיש כי בשעה שכואב לי הגב בשכיבה אין אני חשה כאב בהליכה או בישיבה (כמובן שזה די בעייתי לישון כך).
אני בריאה וההריון שלי תקין, איני עובדת ואת מרבית היום אני מעבירה במנוחה כך שאיני מצליחה להבין מה מקור הבעיה וכיצד ניתן למנוע אותה.
אשמח לו תוכלו לייעץ לי כיצד עלי לפעול על מנת להקל על כאבי
בברכת המשך יום טוב
בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: בלה
ד``ר ליאור מרום10/03/2010בהצלחה בהריון.
אנא קראי את הודעתנו בראש הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת קשה לייעץ לך בלי בדיקה
ד''ר גד ולן16/06/2010כי צריך להבין אם מקר הכאב הוא בכוויצת יתר של שרירי הגב העליון אולי כתוצאה מהעומס של ההריון או לחלופין סיבה אחרת משמעותית יותר.
אין תחליף לבדיקה אצל רופא ע"מ לדעת זאת.
עד שתגיעי לבדיקת הרופא את יכולה לנסות טיפול בעיסוי למקום ולאחר בדיקת רופא שישלול סיבה אחרת לכאבי הגב העליון, את יכולה לפנות לטיפול כירופרקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת בדיוק מאותה תופעה
ג'ינג'ר16/06/2010שלום בלה,
אני סובלת מאותם סימפטומים בדיוק כבר חמישה ימים, נוטלת אטופן ללא הועיל. אשמח אפ תספרי לי מנסיונך מה עשית ואיך נפתרה הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?