האם כדאי לבצע ניתוח בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כדאי לבצע ניתוח בגב
    יוסי ק
    16/03/2010

שלום רב : אני סובל מ 5 דיסקים פרוצים S1-L5 כתוצאה מתאונת דרכים שהייתה לי לפני 20 שנה
    שבה היו 2 חוליות מרוסקות (L4-L5), במשך הזמן וכתוצאה מהעבודה שלי החמירו הכאבים ואחרי סדרת בדיקות התגלו הדיסקים הפרוצים, אני מטופל כשנה וחצי במרפאת כאב ועובר אחת לחודשיים זריקות תחת שיקוף ולאחרונה עברתי טיפול בגלי רדיו (בעבר הייתי גם אצל כירופרקט וכשנה וחצי טיפולים טבעיים), אני לוקח באופן קבוע כדורים לכאבים (ארקוקסיה/רוקסט) וטיפות אופיוטית), עד לפני חצי שנה היה לי כאב שהקרין לרגל שמאל אבל כרגע רק הגב כואב כשהתווסף בחודש האחרון גם כאב בחלק האמצעי של הגב, כמו כן אני הולך כחצי שנה עם חגורת גב(רק כך אני מסוגל איכשהו לתפקד), שכחתי לציין שאני בן 37 בסך הכל (ולצערי אני לא מסוגל להרים את התינוק הקטן שלי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם כדאי לבצע ניתוח בגב

הוספת תגובה

• הודעה של: יוסי ק

ד``ר ליאור מרום
    16/03/2010

אני מקווה שאתה לא מצפה לתשובה בצורה וירטואלית.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יוסי.ק
    18/03/2010

לא חשבתי על תשובה מוחלטת אבל על כיוון כלשהו, האם מנתחים בכלל כשיש 5 דיסקים פרוצים, האם יש יותר סיכון (אם בכלל) בניתוח כזה בגלל ריבוי הפריצות, האם יש אלטרנטיבה אחרת שלא ניסיתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: יוסי.ק

ד``ר ליאור מרום
    18/03/2010

אפילו כוון לא ניתן לדעת מבלי בדוק אותך ואת ההדמיה שלך.
    זהו מקצוע שעוסק באנשים ולא חשבונאות או ניחוש מה יכול להיות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו