מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כדאי לבצע ניתוח בגביוסי ק16/03/2010
שלום רב : אני סובל מ 5 דיסקים פרוצים S1-L5 כתוצאה מתאונת דרכים שהייתה לי לפני 20 שנה
שבה היו 2 חוליות מרוסקות (L4-L5), במשך הזמן וכתוצאה מהעבודה שלי החמירו הכאבים ואחרי סדרת בדיקות התגלו הדיסקים הפרוצים, אני מטופל כשנה וחצי במרפאת כאב ועובר אחת לחודשיים זריקות תחת שיקוף ולאחרונה עברתי טיפול בגלי רדיו (בעבר הייתי גם אצל כירופרקט וכשנה וחצי טיפולים טבעיים), אני לוקח באופן קבוע כדורים לכאבים (ארקוקסיה/רוקסט) וטיפות אופיוטית), עד לפני חצי שנה היה לי כאב שהקרין לרגל שמאל אבל כרגע רק הגב כואב כשהתווסף בחודש האחרון גם כאב בחלק האמצעי של הגב, כמו כן אני הולך כחצי שנה עם חגורת גב(רק כך אני מסוגל איכשהו לתפקד), שכחתי לציין שאני בן 37 בסך הכל (ולצערי אני לא מסוגל להרים את התינוק הקטן שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יוסי ק
ד``ר ליאור מרום16/03/2010אני מקווה שאתה לא מצפה לתשובה בצורה וירטואלית.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יוסי.ק18/03/2010לא חשבתי על תשובה מוחלטת אבל על כיוון כלשהו, האם מנתחים בכלל כשיש 5 דיסקים פרוצים, האם יש יותר סיכון (אם בכלל) בניתוח כזה בגלל ריבוי הפריצות, האם יש אלטרנטיבה אחרת שלא ניסיתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: יוסי.ק
ד``ר ליאור מרום18/03/2010אפילו כוון לא ניתן לדעת מבלי בדוק אותך ואת ההדמיה שלך.
זהו מקצוע שעוסק באנשים ולא חשבונאות או ניחוש מה יכול להיות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?