מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זירוז/ קידום מנהלותאני17/03/2010
שלום רב.
מצטער מראש על אריכות הדברים.
סובל מעל לשנתיים מכאב גב תחתון חזק עם הקרנות לרגליים. בשבוע האחרון כאבים חזקים בכף הרגל וצולע בהליכה. לעיתים תחושת שריפה ברגליים (לאחר ישיבה) ושרירים תפוסים.
ממצאים - בקע דיסק מרכזי L5S1. (הבקע לא גדול).
בתחילה (לפני שנתיים) אורטופד המליץ לנסות טיפולים שמרניים. טופלתי ב - כירופרקטיקה, שיאצו, דיקור סיני, דיקור יפני, פיזיותרפיה, זריקות אפידורל - שלא עזרו.
לקחתי כדורים - אביטרן. וולטרן, קספו, ארקוקסיה, אטופן 600 ובנוסף בולע אופטלגינים כמו גרעינים.
רופא המשפחה שלי, שהינו ראומטולוג, חשד שמדובר ב-סאקרואיליאיס (ורופא עור אמר שיש פסוריאזיס שבנתיים עבר), שלח אותי לבדיקות וכשראה את התוצאות אמר שיש משהו ושלח אותי לעוד בדיקות.
אני שוקל אופציה ניתוחית (או צריבה).
הבעיה - פגישה עם מומחה עמוד שידרה מצריכה המתנה ארוכה (גם פרטי), מה גם שע"ס בדיקה לא ניתן לעשות דבר ובשביל-MRI (יש לי ישן) צריך להמתין לאישור הקופה ולאחר שיהיה אישור צריך להמתין מספר שבועות לתור ואז להמתין מספר שבועות לתוצאות ואם צריך טיפול פולשני אזי גם לו צריך להמתין..
כמו-כן גם לראומטולוג מומחה זמן ההמתנה ארוך.
שאלתי - האם קיימת אפשרות לזרז עניינים, אולי - אישפוז (גם פרטי) בו ניתן יהיה לבצע את הצילומים ( CT MRI) ובדיקות דם, לקבל תוצאות, להיפגש עם ראומטולוג ומומחה עמוד שידרה ולקבל החלטה על פרוצדורה מתאימה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אליהו
ד``ר ליאור מרום17/03/2010ניתן תמיד לשלם עבור בדיקה באופן פרטי בכל אחד מהמכונים בארץ
לא ברורה לי השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?