זירוז/ קידום מנהלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זירוז/ קידום מנהלות
    אני
    17/03/2010

שלום רב.
    מצטער מראש על אריכות הדברים.
    סובל מעל לשנתיים מכאב גב תחתון חזק עם הקרנות לרגליים. בשבוע האחרון כאבים חזקים בכף הרגל וצולע בהליכה. לעיתים תחושת שריפה ברגליים (לאחר ישיבה) ושרירים תפוסים.
    ממצאים - בקע דיסק מרכזי L5S1. (הבקע לא גדול).
    בתחילה (לפני שנתיים) אורטופד המליץ לנסות טיפולים שמרניים. טופלתי ב - כירופרקטיקה, שיאצו, דיקור סיני, דיקור יפני, פיזיותרפיה, זריקות אפידורל - שלא עזרו.
    לקחתי כדורים - אביטרן. וולטרן, קספו, ארקוקסיה, אטופן 600 ובנוסף בולע אופטלגינים כמו גרעינים.
    רופא המשפחה שלי, שהינו ראומטולוג, חשד שמדובר ב-סאקרואיליאיס (ורופא עור אמר שיש פסוריאזיס שבנתיים עבר), שלח אותי לבדיקות וכשראה את התוצאות אמר שיש משהו ושלח אותי לעוד בדיקות.
    אני שוקל אופציה ניתוחית (או צריבה).

הבעיה - פגישה עם מומחה עמוד שידרה מצריכה המתנה ארוכה (גם פרטי), מה גם שע"ס בדיקה לא ניתן לעשות דבר ובשביל-MRI (יש לי ישן) צריך להמתין לאישור הקופה ולאחר שיהיה אישור צריך להמתין מספר שבועות לתור ואז להמתין מספר שבועות לתוצאות ואם צריך טיפול פולשני אזי גם לו צריך להמתין..
    כמו-כן גם לראומטולוג מומחה זמן ההמתנה ארוך.

שאלתי - האם קיימת אפשרות לזרז עניינים, אולי - אישפוז (גם פרטי) בו ניתן יהיה לבצע את הצילומים ( CT MRI) ובדיקות דם, לקבל תוצאות, להיפגש עם ראומטולוג ומומחה עמוד שידרה ולקבל החלטה על פרוצדורה מתאימה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זירוז/ קידום מנהלות

הוספת תגובה

• הודעה של: אליהו

ד``ר ליאור מרום
    17/03/2010

ניתן תמיד לשלם עבור בדיקה באופן פרטי בכל אחד מהמכונים בארץ
    לא ברורה לי השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו