כאב גב פתאומי +ממצאי CT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב פתאומי +ממצאי CT
    אני
    25/03/2010

שלום רב,
    אני בת 48 חולת לופוס, ואוסטופורוזיס, אחרי CVA ונוטלת קומדין עקב APLA זו הפעם השניה שיש לי כאב חד ופתאומי בגב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל, בפעם הראשונה זה עבר מאליו, ואילו הפעם הזו לפני שבוע זה קרה כאשר התכופפתי להרים דבר מה מבלי לכופף ברכיים..והפעם הכאב לא מרפה.. אשמח אם תוכל להאיר את עיני בהקשר לממצאים ועד כמה הם משמעותיים, והאם דורשים טיפול דחוף או מניעתי. לציין שלא מקיבלתי טיפול לאוסטופורוזיס עקב המורכבות הבריאותית שלי. כנראה שעכשו לא יהיה מנוס.
    מקווה שתוכל לסייע לי עד שאגיע לאורטופד.
    המון תודה
    וחג שמח
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב פתאומי +ממצאי CT

הוספת תגובה

• אודה על תשובה המון תודה

אני
    26/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר גד ולן
    27/03/2010

אני שלום,
    ממצאי ה-CT מצביעים על מחלה ניוונית בחוליות ע"ש מתני עם היצרות של תעלת השדרה ולחץ על העצבים.
    זה לא ניתן לפתרון מקוון.
    עלייך להתייעץ עם מנתח ע"ש במקום מגורייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך

אני
    27/03/2010

ערב טוב
    אם יש קשר להערכתך ללופוס או אוסטופורוזיס גם אם עדיין אני "רק" בתחילת האוסטופורוזיס?
    מה המשמעות של מחלה ניוונית? לא של השרירים נכון?
    העצם מתפרקת?
    תודה רבה
    אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת

ד''ר גד ולן
    28/03/2010

לופוס או אוסטיאופורוזיס אינן גורמי סיכון להיצרות תעלת השדרה המתנית, אלא אם נגרם שבר בחוליה עקב האוסטיאופורוזיס ( אבל זה קורה רק באוסטיאופורוזיס מתקדמת).
    המחלה הניוונית אינה בשרירים אלא בחוליות והסיסקים שבעניהם וזה חלק מתהליך ההזדקנות הטבעי של הגוף.
    העצם לא מתפרקת :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה יש עוד תקווה חחח

אני
    31/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו