מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזור לי.אפריל23/10/2007
דר' יקר,
בבדיקה c.t. הובחן כי יש לי בקע בL4, L5, S1 . לפני כחודש עברתי ניתוח צריבת דיסק.
שעתיים לאחר הניתוח הרגשתי נפלא! כאילו לא היה לי כלום! אולם לצערי הרב, לפני שבוע התחילו לי כאבים עזים! בדיוק כפי שהיו לפני הניתוח.
בעייתי היא שאיני מסוגלת לשכב בכלל! לשבת אני יכולה, אולם לא יותר מרבע שעה, אז אני צריכה לקום להסתובב מעט ושוב לשבת.
כל הלילות אני ערה, עושה הליכה רגלית באמצע הלילה (עוזר לי) וסובלת מכאבים עזים!
נתנו לי אוקסיקונטין, ארקוקסיה, אופטלגין נוזלי (הולך לי בקבוק ב-24 שעות), פיזיוטרפייה, זריקות וולטרן, וכלום לא עוזר לי!
אני בוכה מכאבים כל הלילה!
בבקשה תעזור לי, יש לי שאלות:
לפני שעשו לי ניתוח צריבת דיסק, כאב לי כל החלק מהישבן לאורך כל רגל ימין עד הקרסול וכף הרגל נרדמה לי.
1. את צריבת הדיסק עשו לי בחלק L5-S1 . ועכשיו כואב לי השוק הימני עד למטה. הירך כבר לע כואבת לי. האם זה החלק שאכן שותק בעזרת הניתוח והיתר שעדיין כואב לי (השוק), שייך ל - L4-L5 ?
2. מדוע לא עשו לי צריבה בשני הדיסקים ורק בדיסק אחד?
3. אם אכן שאלתי הראשונה נכונה, האם תהיה אפשרות שאעשה צריבה בדיסק השני ולא יהיו לי כאבים?
4. מה אתה יכול להמליץ לי? אני לא מסוגלת לחיות כך! בתחום עבודתי אני מנהלת מחברה ואיני יכולה יותר להיות בחופשה, לכן אני עובדת אולם מרגישה שאין לי כח נפשי ופיזי. אני לוקחת איתי אופטלגין נוזלי וכל 4 שעות שותה 54 טיפות.
בבקשה בבקשה תעזור לי.
תודה
אפריל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאפריל
ד"ר מרום28/10/2007צר לי אך אנני יכול לנסות לעזור מעל לתקשורת בפורום.
במידה ותרצי להבדק ניתן לקבוע עימי פגישה דרך מרפאות חוץ ברמב"ם או באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?