צלעות בולטות בגב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלעות בולטות בגב...
    נאור
    20/05/2010

שלום, לאחרונה שמתי לב שבגב העליון יש לי עצמות (צלעות) בולטות... אני מניח שהיה לי את זה תמיד ורק עכשיו שמתי לב, וזה לא הכי נראה לי נורמלי.. אז אשמח נורא אם מישהו יוכל לומר לי אם יש לי איזה בעיה בגב, ואם כן איך אוכל לטפל בזה (אם בכלל...), תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלעות בולטות בגב...

הוספת תגובה

• הודעה של: נאור

ד``ר ליאור מרום
    21/05/2010

לא ידוע בן כמה את\אתה.
    יתכן והגורם לכך הוא עקמת. יש לבצע צילום עמוד שדרה בעמידה ולהבדק על ידי מנתח עמוד שדרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• (השואל) תודה על העזרה

נאור
    21/05/2010

אני בן 16.... וביום ראשון אני ילך להיבדק, אני רק מקווה שאני לא יצטרך ניתוח או משהו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת תמונה

נאור
    21/05/2010

הנה תמונה שצילמתי.... רואים את העצמות יוצאות שם משני הצדדים (בתמונה זה לא כל כך ברור במציאות זה מלחציץ אותי מאוד...), אני לא יודע אם זה ככה כי אולי אני רזה מידי, או שזה איזו בעיה שיש לי... אני יודה לך מאוד על כל עצה שתתן לי ואם אתה מכיר רופאי\מנתחי גב באילת אשמח המלצה למי ללכת, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו