siringomelia

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• siringomelia
    בניזרי דויד
    24/05/2010

שלום רב..לקורא..ותודה מראש על כל תשובה..פני 30 שנה עקב עקמת .קיפוסקולוזיס.קשה .ולאחר קיבוע מוט פלטינה. וגבס לשנה.הוצא לאחר שהמוט יצא ממקומו.הוחלט לעבור בדיקת MRI צוורי וגבי..התגלו צ"סטות לאורך עמוד השידרה .ושני מקומות חסומים בתעלה.שמאז .הוצאת המוטות .לפני כשנתיים..התגלה סירינגומלייה..קשה.זה מלווה בכאבים .וצליעה קשה ברגל שמאל..כל שנה יש התרחבות של התעלה.. אתמול הופנתי לאחר דיון רפואי באסף הרופא..הוחלט לנתח..לניקוז הנוזל.על כן עליי לעבור בדיקת מלוגרפיה וסיטי..נאמר לי שהצב יכול לחזור לאחר תקופה מסויימת..לפי הרופאים המצב שלי . בלי לראות אותי ורק את הMRI שזה מדובר באדם שמרותק לכסא גלגלים..תודה לאל שזה לא ככה..התופעןת לוואיי הם כאבים ורגל שמאל רועדת בזמן קור.ואין לי שליטה עליה..אני קצת מודאג .מכל המצב..השאלה שלי היא האים חייב אני לעבור את הניתוח .אם יגלה שאפשר לנתח לאחר תוצאות .המלוגרפיה.וסיטי..אני חסר אונים .כי אנ י סובל ממחלות אחרות ונכה.לא מרותק..אנא עזרו לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    siringomelia

הוספת תגובה

• אתה לא חייב כלום,

ד''ר גד ולן
    24/05/2010

אם לא תרצה להינתח אתה בהחלט יכול להישאר במצבך הנוכחי ולסבול בשקט או ברעש, תלוי בך.
    הפיתרון לסירינגומיאליה הוא ניקוז שלה, אין משהו אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו