פיברומיאלגיה ופריצת דיסק צווארית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה ופריצת דיסק צווארית
    פיברומיאלגיה
    27/05/2010

הצילו!!!!
    אני אובדת עיצות!!!!
    עברתי תאונות דרכים שבעקבותן נוצרה לי פריצת דיסק בגובה c4-5-6. אני סובלת בעיקר מכאבי ראש, ידיים, צוואר, שכמות וגב עליון באופן אקוטי כולל נימלולים בכל האזורים הנ"ל. כמו כן, יש לי הקרנה לרגל ימין כולל ברך שעובר דרך גב תחתון.
    הרופאים שיגעו אותי!!!!
    אחד הנוירוכירורגים הבכירים בארץ החליט שאין מה לעשות וצריך ניתוח של קיבוע ע"מ לשפר את איכות החיים. היו עוד כמה רופאים שהסכימו איתו....
    עכשיו, לאחר חוות דעת נוספת (בערך מס' מיליון) הוחלט שיש לי גם פיברומיאלגיה... מה זה השטויות האלה??? אני מבינה שזה הגיוני לכאב מפושט אבל לי יש ממצא ברור! אז מה הקטע. אני לא מבינה ולא יודעת מה לעשות. עברתי את כל הטיפולים האלטרנטיבים שיש כולל מרפאות כאב למינהם וכל טיפול פיזיו/הידרו אפשרי ועדיין אני מרותקת למיטה קרוב לשנתיים. האם זה יכול להיות שבמקרה יש לי את שניהם? או מה משפיע יותר? אני בטוחה שהבעיה המרכזית היא הצוואר. מה עושים????אייך אפשר לדעת???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה וצוואר

נחמה
    27/05/2010

נראה לי שלא הרופאים שגעו אותך.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחי ע"ש ופיברומיאלגיה

ד''ר גד ולן
    29/05/2010

בעיקרון קיומה של פיברומיאלגיה מעמיד בספק את ההצלחה של ניתוח בע"ש צווארי או מתני מבינת הקלת הכאב.
    כמובן שצריך קודם כל לאבחן שכן יש לך באמת פיברומיאלגיה אצל ראומטולוג המתמחה באיבחון וטיפול בפיברומיאלגיה.
    לגבי הנחיצות של ניתוח בע"ש צווארי לפתרון בעייתך הרי שלא ניתן לענות על כך ללא בדיקה ועיון בבדיקות ה-MRI שנעשו לך. ברור שגם אם ץנותחי בע"ש צווארי זה לא ישפיע על הכאב בגב התחתון המקרין לברך ימין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו