מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסק האם ללכת לניתוחליאת04/06/2010
שלום,
שמי ליאת בת 38 נשואה +2 , בינואר האחרון היה לי התקף מאוד חזק של כאבי גב שהוקרן לרגל שמאל . נשלחתי לעשות סיטי ע"י האורטופד ולצערי הרב התשובות הראו 3 פריצות L4-L5, L5,S1
טופלתי ע"י כירופרקט שעזר לי מאוד אך הכאב חזר בעוצמה חזקה יותר כעבור חודש וחצי. הלכתי לשני רופאים בכירים מאוד האחד המליץ על ניתוח מידי ובו יכניסו לי ברגים בין חוליות L4-L5 ששם הצרה הגדולה, השני פסל ניתוח והציעה שיטה חדשנית של צריבת הדיסק ללא כל סיכון עם הצלחה של 70%. כמובן שהלכתי על האופציה השניה אך עבר חודש והכאב חזר . אני עושה במקביל דיקור סיני ומידי פעם כירופרטיקה אבל הכאב חוזר ואני הפכתי מאישה פעילה , חיה ,שמנהלת בית ועובדת במישרה מלאה לאישה נכה, עם מגבלות ותפקוד של אדם בן 80.
אין לי סבלנות יותר ולא כוחות לעבור עוד יום עם הכאב הזה .השאלה שלי היא האם הסיכונים בניתוח שכזה הם כה גדולים , האם לא יכולים להיות לי חיים טובים יותר לאחר מכן? , בקיצור אנא ייעצו לי מה עלי לעשות הםא ללכת לרופא הראשון שאמר שהניתוח צריך להתבצע במידי וחבל על כל הזמן שאני מבזבזת? האם יש רופא אחד שפוי בארץ שיגיד לי את האמת ולא ישלח אותי לחדר ניתוח אם אני לא חייבת.
ממתינה לתשובתכם , תודות ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק האם ללכת לניתוח
ד``ר ליאור מרום05/06/2010אם היית מתבוננת היטב בראש הפורום, לא הית צריכה לכתוב כל כך הרבה מלל.
האם את מתארת לעצמך שתקבלי כאן יעוץ וירטואלי להמלצה ללכת או לא לניתוח מבלי שנבדקת ועברו על ההדמיה שלך?????
הלוא השקעת זמן וכסף לשמוע רופאים מומחים מה דעתם?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?