פריצת דיסק האם ללכת לניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק האם ללכת לניתוח
    ליאת
    04/06/2010

שלום,
    שמי ליאת בת 38 נשואה +2 , בינואר האחרון היה לי התקף מאוד חזק של כאבי גב שהוקרן לרגל שמאל . נשלחתי לעשות סיטי ע"י האורטופד ולצערי הרב התשובות הראו 3 פריצות L4-L5, L5,S1
    טופלתי ע"י כירופרקט שעזר לי מאוד אך הכאב חזר בעוצמה חזקה יותר כעבור חודש וחצי. הלכתי לשני רופאים בכירים מאוד האחד המליץ על ניתוח מידי ובו יכניסו לי ברגים בין חוליות L4-L5 ששם הצרה הגדולה, השני פסל ניתוח והציעה שיטה חדשנית של צריבת הדיסק ללא כל סיכון עם הצלחה של 70%. כמובן שהלכתי על האופציה השניה אך עבר חודש והכאב חזר . אני עושה במקביל דיקור סיני ומידי פעם כירופרטיקה אבל הכאב חוזר ואני הפכתי מאישה פעילה , חיה ,שמנהלת בית ועובדת במישרה מלאה לאישה נכה, עם מגבלות ותפקוד של אדם בן 80.
    אין לי סבלנות יותר ולא כוחות לעבור עוד יום עם הכאב הזה .השאלה שלי היא האם הסיכונים בניתוח שכזה הם כה גדולים , האם לא יכולים להיות לי חיים טובים יותר לאחר מכן? , בקיצור אנא ייעצו לי מה עלי לעשות הםא ללכת לרופא הראשון שאמר שהניתוח צריך להתבצע במידי וחבל על כל הזמן שאני מבזבזת? האם יש רופא אחד שפוי בארץ שיגיד לי את האמת ולא ישלח אותי לחדר ניתוח אם אני לא חייבת.
    ממתינה לתשובתכם , תודות ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריצת דיסק האם ללכת לניתוח

ד``ר ליאור מרום
    05/06/2010

אם היית מתבוננת היטב בראש הפורום, לא הית צריכה לכתוב כל כך הרבה מלל.
    האם את מתארת לעצמך שתקבלי כאן יעוץ וירטואלי להמלצה ללכת או לא לניתוח מבלי שנבדקת ועברו על ההדמיה שלך?????
    הלוא השקעת זמן וכסף לשמוע רופאים מומחים מה דעתם?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו