מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגבי ניתוח גבאורלי07/06/2010
שלום
לפני פחות משנה התחלתי להרגיש נימול ברגל שמאל עשו לי צילום סיטי וגילו ממצאים שונים ביניהם:
L4-L5 בלט גרמי דיסקלי אחורי גדול עם לחץ ניכר על השק התקאלי והשורשים L5בתעלה. היפרטרופיה של ליגמנטה מפלבה והיצרות של התעלה.
אמרו לי לשחות ולעשות פזיותרפיה וזה עבר , ובחודשים האחרונים זלזלתי ולא שחיתי ובעקבות נחיתת אונס במטוס אני שוכבת בבית כבר חודש , שבועיים ראשונים היו לי כאבים גם בגב וגם ברגל שמאל וגם נימול שבא והולך, לאחר שבועיים של מנוחה על כרית חימום יש שיפור מאוד מאוד קל יכולה לשבת יותר משעה קודם היה לי קשה לשבת, אך קשה לי לעמוד יותר מ2 דקות וללכת יותר מכמה דקות וכאב ברגל שבלילה יותר מתחזק ומפריע לי לישון. הייתי אצל אורטופד מומחה לגב והמליץ לי על ניתוח, אני אלך לעוד חוות דעת אך שאלתי לפי הממצאים שהראתי לך פה באופן היפותטי האם זו עילה לניתוח גב, ואם כן האם שאיבת דיסק יכולה לעבוד במקרה הזה?
ברור לי שאתה לא מחליף שום התייעצות עם רופא מומחה . בנוסף כדי לחסוך לי זמן אם הרופא מומחה שאבוא אליו להתייעצות יבקש mri והתורים בכללית ארוכים מאוד, אם הולכת באופן פרטי כמה עולה הבדיקה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אורלי
ד``ר ליאור מרום08/06/2010לא ניתן לענות על שאלות לגבי ניתוחי עמוד שדרה " באופן היפוטטי".
החלטה על צריבת דיסק ( לא שאיבת דיסק- אין דבר כזה יותר) מתבצעת על סמך בדיקה קלינית ומממצאי MRI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?