התייעצות לגבי ניתוח גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי ניתוח גב
    אורלי
    07/06/2010

שלום
    לפני פחות משנה התחלתי להרגיש נימול ברגל שמאל עשו לי צילום סיטי וגילו ממצאים שונים ביניהם:
    L4-L5 בלט גרמי דיסקלי אחורי גדול עם לחץ ניכר על השק התקאלי והשורשים L5בתעלה. היפרטרופיה של ליגמנטה מפלבה והיצרות של התעלה.
    אמרו לי לשחות ולעשות פזיותרפיה וזה עבר , ובחודשים האחרונים זלזלתי ולא שחיתי ובעקבות נחיתת אונס במטוס אני שוכבת בבית כבר חודש , שבועיים ראשונים היו לי כאבים גם בגב וגם ברגל שמאל וגם נימול שבא והולך, לאחר שבועיים של מנוחה על כרית חימום יש שיפור מאוד מאוד קל יכולה לשבת יותר משעה קודם היה לי קשה לשבת, אך קשה לי לעמוד יותר מ2 דקות וללכת יותר מכמה דקות וכאב ברגל שבלילה יותר מתחזק ומפריע לי לישון. הייתי אצל אורטופד מומחה לגב והמליץ לי על ניתוח, אני אלך לעוד חוות דעת אך שאלתי לפי הממצאים שהראתי לך פה באופן היפותטי האם זו עילה לניתוח גב, ואם כן האם שאיבת דיסק יכולה לעבוד במקרה הזה?
    ברור לי שאתה לא מחליף שום התייעצות עם רופא מומחה . בנוסף כדי לחסוך לי זמן אם הרופא מומחה שאבוא אליו להתייעצות יבקש mri והתורים בכללית ארוכים מאוד, אם הולכת באופן פרטי כמה עולה הבדיקה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי ניתוח גב

הוספת תגובה

• הודעה של: אורלי

ד``ר ליאור מרום
    08/06/2010

לא ניתן לענות על שאלות לגבי ניתוחי עמוד שדרה " באופן היפוטטי".
    החלטה על צריבת דיסק ( לא שאיבת דיסק- אין דבר כזה יותר) מתבצעת על סמך בדיקה קלינית ומממצאי MRI.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו