פיאנוח MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיאנוח MRI
    נינה
    07/06/2010

שלום רב!
    אני בת 33 נשואה +1 לפני 3.5 שנים עברתי למינקטומיה בשל פריצה דיסק בחוליות L5 לאחר הניתוח מצבי הוטב ילדתי ולפני כשנה החלו כאבים גב תחתון עם הקרנה לכל אורך רגל ימין (כמו לפני הניתוח) ,
    בMRI :
    L4-L5 שינויים מסוג מודיק בלוחיות הבין חולייתיות. סיגנל נמוך בלמינה מתאים לסקלרוזיס.מצב לאחר למינקטומיה ב-L5
    L5-S1 -הדיסק מנוון. בקע אחורי מרכזי. אין לחץ על השק התקאלי או שורשי העצבים. שולי הבקע עוברים האדרה בגדוליניום.
    - בסריקה הסגיטלית לאחר גדוליניום נראית האדרה עדינה בתעלת השידרה בגובה הסקרום שינויים דלקתיים?לא מדובר בגוש
    ברור לי שקשה לומר ללא בדיקה גופנית אך אשמח לשמוע את דעתך:
    1.האם צריבת דיסק יועיל?
    2.האם המצב קרוב לניתוח נוסף?
    אשמח לקבל כל אינפורמציה בנוגע לממצא
    תודה רבה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיאנוח MRI

הוספת תגובה

• הודעה של: נינה

ד``ר ליאור מרום
    08/06/2010

גם שאלתך אינה ניתנת למענה וירטואלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאנוח MRI

נינה
    09/06/2010

לדעתי הפורום נועד לתת מענה ראשוני לאנשים הניתקלים בבעיה בתחום זה! ולא לקדם אינטרסים אישיים!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: נינה

ד``ר ליאור מרום
    09/06/2010

הפורום אינו "עזרה ראשונה" או אמצעי להעביר את הזמן עד לבדיקת רופא מומחה.
    לבעיות מסוג כמו שלך- תזדקקי ,למרות חוסר שביעות רצונך, להפגש באופן אישי עם מנתח עמוד שדרה, ואין כאן שום אינטרסים אישיים !!
    אם לא הבנת את זה, צר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו