מרוב עצים לא רואים את היער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרוב עצים לא רואים את היער
    נילי דיסקין
    21/06/2010

יש לי סקוליוזיס מילדות. אני בת 68. וכרגע יש לי אוסטיוארטריטיס שהביאה לשחיקת סחוס מלאה בירך שמאל, שחיקת סחוס גדולה בירך ימין. ופריצת דיסק גדולה בגב התחתון. אני "סוחבת" עלי כ-15-20 קילו מיותרים).להלן תוצאות התייעצויות עם אורטופדים. 1. ד"ר פיקרסקי ממליץ על ניתוח גב עם קיבוע של שתי חוליות. קשור לעניין הסקוליוזיס. 2. פרופסור גיפשטיין אומר שלפי המ.ר.אי. גם הוא היה ממליץ על ניתוח - אבל לפי הבדיקה הקלינית - ממליץ על שאיבת דיסק. 3. ד"ר דקל אומר שאין צורך בניתוח גב, אלא רק בהחלפת פרק הירך ( עליה הוא ממליץ לי כבר כ-3 שנים) 4. ד"ר קנולר אומר שלא דרוש כרגע ניתוח, ואם ארגיש נימול או חולשה ברגליים - עדיף ניתוח עם שתל בין החוליות שאותו הוא מבצע.5.ד"ר סרגי פלושניק, עשה לי מספר דיקורים יפניים, נתן לי מרשם לנעליים עם מדרסים ( איתם אני הולכת) ונתן לי דיאטה דלת פחמימות ודלת גורמים חומציים. ואני? - אני שוחה 3 פעמים בשבוע. סובלת מכאבים רק בפעילויות מסויימות ובסיבוב במיטה - ללא הקרנה לרגליים ( הכוח הגס שמור היטב).,] ובעיקר.... אובדת עצות. תודה. נילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרבה רופאים מרבה דעות....

ד''ר גד ולן
    21/06/2010

כל אחד הציע לך מה שהוא יודע לעשות.
    שאיבת דיסק היא בלתי הגיונית ולא מתאימה מבחינת ההוריות.
    בלי לבדוק אותך ולראות את בדיקות ההדמייה שלך אני באמת לא יכול להגיד לך מה הפיתרון המיטבי לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו