מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח חוליות 10-11 לאחיקארין22/06/2010
אחי עבר תאונת דרכים מאוד קשה והגיע לרמ"בם והצליחו להציל אותו הוא עבר כמה שעות אחרי התאונה ניתוח בגב בחוליות 10-11 ועבר פלטינות ברגל הוא היה מורדם ומונשם במשך שבועיים וחצי ואחרי זה העלו אותו לכרורגיה ב' ל5 ימים והיום הוא בתל השומר בשיקום.
יש לי כמה שאלות שאני מאוד מאוד מעוניינת ורוצה לדעת..
1..האם קמו אנשים על הרגליים אחרי ניתוח של חוליות 10-11 ?
2..מה הסיכויים שהוא ייקום וילך?
3..האם הרופאים יכולים לדעת עם חוט השידרה ניקרע או לא?
בתודה קארין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הוא נפגע בחוט השדרה
ד''ר גד ולן22/06/2010וזה לא משנה אם חוט השדרה שלם חיצונית או קרוע, אז ללא קשר לניתוח שנעשה לקיבוע החוליות ולאו דווקא לתיקון חוט השדרה ( מה שהרפואה לא יכולה לעשות כיום, איני צופה שיוכל ללכת על רגליו אם כיום אינו מסוגל לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קארין22/06/2010המנתח מרום ניתח את אחי ..
הרופאים בתל השומר אומרים שיש סיכוי שיקום על רגליו ורציתי לדעת תאמת...
אני הייתי מאוד רוצה לדעת אם אנשים שעברו ניתוח כזה קמו על הרגליים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר ליאור מרום23/06/2010שלום קארין,
אני זוכר היטב את המקרה, בזמן הניתוח אבחנו פריקה מלאה של עמוד השדרה, כך שיש להניח שנוצר נזק כלשהוא, ואפילו משמעותי מאוד,
את מידת הנזק לא ניתן לאמוד כעת, אלא עוד מספר חודשים בתום הליך שיקום שבו הוא נמצא.
השאלה כמה כח יוותר ברגליו ,למרות הפגיעה הגרמית, שמובילה לפגיעה עצבית בדרגה כזו או אחרת.
אני מאחל לכם הצלחה רבה בהליך השיקום, נרצה מאוד לראותו לבקורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מרום
לילך23/06/2010בקשר לדבריך לקארין רציתי להבין מה יותר גרוע שהעמוד שידרה נפרק או שהחוט נפגע?אנחנו כבר לא מבינים כל רופא מספר דבר אחר בתל השומר ישבתי עם רופא ונאמר לי דברים אחרים לגבי הגב שלו .
אני יודעת ומבינה שהכל עניין של זמן החלמה של הניתוח השאלה גם איזה טיפולים טובים לו בשיקום ? והבנתי גם שהכל קשור למוח .המוח צריך לתת פקודה לרגליים ?וצריך כח רצון מאוד חזק של האדם כדי לקום על הרגליים .אם קראת את הספר הסוד אז תראה שהכל אפשרי גם מה שאומרים הרופאים שאין סיכוי בעולם והכל במוח שלנו .מה אתה אומר???מסכים איתי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
לילך23/06/2010אני לא חושבת שאפשר עדיין לשלול עם עברו רק חודשיים מהניתוח והא עדיין במיטה ואסור לא עדיין לעמוד כי יש לו גם שבר בירך ואסור להעמיד אותו.השאלה מתי צריך לעשות M.R.I.שוב לאחר ניתוח כי לא עשו לו מאז התאונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: לילך
ד``ר ליאור מרום23/06/2010אין צורך בבדיקת MRI- זה לא יוסיף דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
מרינה16/02/2011שלום ..יש לי עקמת מלידה ונולדתי עם חצי חוליות בגב המליצו לי לנתח
את עמוד השידרה ולהשתיל חוליות ..
רציתי לדעת האם אני יכולה לקבל שיתוק ברגליים מהניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד''ר גד ולן17/02/2011בכל ניתוח בעמוד השדרה יכול להיגרם שיתוק, אבל זה לא סביר שייקרה כי מדובר באירוע נדיר ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?