בהמשך לשאלתי ותשובתו של ד"ר ולן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלתי ותשובתו של ד"ר ולן
    משה
    13/07/2010

לד''ר גד ולן תודה על מהירות התשובה . אשמח לדעת מה כן צריך לעשות חוץ מ mri ??? בבדיקה של emg הממצא יהיה שיש נזק כרוני לעצב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבירור ההדמייתי המלא הוא

ד''ר גד ולן
    13/07/2010

ביצוע צילומי ע"ש רגילים, לCT ו-MRI.
    אני לא חסיד של בדיקות EMG כי הן מאד לא נעימות למטופל ולא נותנות לי שום מידע שאני לא יכול לדעת מהריאיון והבדיקה הגופנית.
    אחרי MRI כל שנשאר הוא להחליט איך לטפל....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקת אפידורל

מרדכי פלג
    15/07/2010

אני בן 73 עברתי לפני כ-8 חדשים למינקטומיה ב-L5 -L3 .לפני כחדשיים הופיע כאב חזק מע"ש מתני לאורך רגל ימין.טופלתי 7 שבועות ב-BUTRANS 10 MG .הכאבים פחתו משמעותית אולם
    מחשש להתמכרות למדבקה הומלצתי לקבל זריקת אפידורל ב-CT . האם זה הפתרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: מרדכי פלג

ד``ר ליאור מרום
    15/07/2010

פתרון ניתן להמליץ לאחר שתבדק- האם אתה מצפה לפתרון דרך אתר אינטרנט מבלי שנבדקת ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו