מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בלייזר בכאבי גב ופריצת דיסקיצחק04/08/2010
מהי דעת המומחים על טיפול בלייזר בכאבים אילו? יש לי פריצת דיסק ישנה ובכלל כל אזור הגב התחתון כואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלייזר בכאבי גב ופריצת דיסק
ד``ר ליאור מרום04/08/2010מה זה טיפול בלייזר ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר נמוך עוצמה
יצחק05/08/2010הכוונה ללייזר נמוך עוצמה LLLT כמו שמציעה למשל חברת OMEDIC
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאת: יצחק
ד``ר ליאור מרום09/08/2010הטכניקה אינה מוכרת לי, ואינה נמצאת בשימוש בישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בלייזר לכאבי גב
יצחק09/08/2010זה מוזר שלא שמעת על כך.
חברת OMEDIC (ולא רק היא) מפרסמת במגזינים שנמצאים בחדאי ההמתנה בבתי החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בלייזר לכאבי גב
ד``ר ליאור מרום10/08/2010מה כל כל מוזר בזה?
האם אתה חושב שכל שטות מסחרית שנמצאת בחדרי המתנה יש חשיבות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה קורה עים B-CURE זה גם עים לייזר
יצחק13/08/2010מצאתי את הפירסום של זה באיזה מגזין של נכי צה"ל, כמדמני המכשיר הידני דומה מאוד לטנס בחיצוניות שלו ללא כל החוטים והמידבקות למיניהם ,זה עובד על ליזר בעוצמה כניראה נמוכה כך זה ניראה לי הגיוני (אני לא מבין בזה כלום) האים זה באמת עוזר לכאבי גב ובכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה קורה עים B-CURE זה גם עים לייזר
ד``ר ליאור מרום13/08/2010עוזר מאוד- למי שמוכר את זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל אים כך שזה לא אני המוכר!!!!!!!!
יצחק16/08/2010ובכל זאת אני מבקש תשובה"ל-B-CURE האים המכשיר הזה עוזר נגד כאבים או לא אים הוא יפחית לי את הכאבים, בכמה דרגות לא יודע איך מודדים כאב באופן כללי מבחינתי אני יעשה הכל כדי לקנות אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?