מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת מזרון טוב לכאבי גבהסולידית18/08/2010
שלום,
אני סובלת מכאבי גב תחתון כל בוקר מהמזרון הנוכחי שלי - עמינח עם קפיצים ושכבת לטקס בן 5 שנים. אני מחפשת מזרון חדש שלא יקשית את הגב, כי זה מה שהמזרון הנוכחי עושה לדעתי.
התרשמתי מהמזרון טמפור של הולנדיה וממזרונים עם שכבת ויסקו של עמניח וסימונס. האם המזרונים שציינתי טובים לבעיית ההקשתה? האם יש לכם המלצה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צרכה מזרון שיהיה לך נוח
ד''ר גד ולן18/08/2010ואין כאן פיתרון בי"ס.
בחירת מזרן מתאים היא תהליך של ניסוי וט(ת)עיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאז שמכרתי את המניות שלי
ד''ר גד ולן23/08/2010בכל החברות לייצור מזרונים אין לי דעה בענין.
את פשוט צריכה לנסות את המזרונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה את תשובתך
הסולידית23/08/2010ובכל זאת, אולי תוכל לחוות דעה. במהלך החיפוש נתקלתי גם במיטות מתכווננות שניתן להרים את הרגליים וכך לפי טענתם יש פחות עומס על הגב התחתון.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי את פולירון רב שיכבתי ללא קפיצים
העטלף27/08/2010ושיהייה ברמת קשיות שאת רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה מנסיון על מזרון - נח ובריאותי
אחת העם04/09/2010גם אני עם בעיות גב,
חיפשתי הרבה מזרון טוב ואז חברה גם עם בעיות גב המליצה לי על מזרון SKS , מזרון שהיא קנתה ב"רהיטי גזית" באשקלון.
היא גם שיבחה את החנות ביידע והאמינות שלהם.
הם המליצו לה על המזרון , היא קנתה ומאז מרגישה טוב יותר.
גם אני קניתי מאותו המקום את אותו המזרון ולמרות שהבעיות שלנו שונות ... זה עבד
ממש כמו "תרופת קסם".
אז אני ממליצה מאוד גם לך על המזרון.
בהצלחה, תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסולידית - כמוני כמוך
נורית06/09/2010נתקלת בכאבים דומה ובייעוץ הרופא שלי נכנסתי לחנות מזרנים, ממש שכבתי 10 דקות על כל מיני מזרנים (קצת מביך, אבל מה לא עושים כדי לחסוך בכאבי גב) ובדקתי מה הכי מתאים לי. בין שאר החנויות עשיתי את זה גם בחנות של עמינח סנטר בבני ברק ויצאתי עם ה-מזרון - כאבי נעלמו עם הזמן... השיטה מומלצת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?