כפיפות בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפיפות בטן
    לילה כהן
    22/08/2010

שלום רב,

אני בת 49 -לפני כשנתיים בעקבות כאבי גב תחתון ממושכים התברר שיש לי דיסק מנוון + בלט דיסק שלחץ על עצב מסויים. עברתי צריבת דיסק בהצלחה וחזרתי לעצמי פחות ויותר.(ישנם תנועות שגורמות לי לכאב ואני נמנעת מהן למשל: התכופפות עם הגב להרים משהו, אני מתכופפת רק עם הרגליים והגב נשאר ישר. כך אני מצליחה לחיות בשלום ללא כאבים מאז הצריבה)
    אני בחורה רזה ויש לי כרס קטנה אני מעונינת לקנות מכשיר שאיתו אתאמן בביתי בכפיפות בטן+דיאטה שרצויה . הענין הוא שאני פוחדת שהדבר יגרום לי לנזק. יש לציין שהמכשיר קיים בערוץ הקניות בטלויזיה, ועושה רושם מצויין , עושים איתו כפיפות בטן מבלי לאמץ הרבה את הגב. המכשיר נקרא טוטל- קור.
    האם לדעתך לאור העבר שלי אוכל להשתמש במכשיר כזה ? האם יכולה להיות איזו בעיה וכדאי שאמנע מזה?, או שפשוט כדאי לנסות ולראות איך ארגיש ?

אודה לתשובתך
    לילה כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפיפות בטן

הוספת תגובה

• מאת: לילה כהן

ד``ר ליאור מרום
    24/08/2010

נכבדתי, זהו פורום ניתוחי עמוד שדרה.
    איננו עוסקים בדברים שאינם קשורים ישירות לענינים מקצועיים ( לא מזרונים, לא מכשירי קסמים למיניהם....)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו