מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצות דיסק בצווארדני24/08/2010
ד"ר נכבד,
מצ"ב קובץ שמכיל M.R.I מ 02/2009.
אני בן 55 וסובל מהצוואר כבר כ 15 שנה, זה התחיל עם פריצת דיסק אחת ב C5 ל C6 והמצב מחמיר מעת לעת.
בד"כ ההקרנה של הכאב הורגשה ביד שמאל.
ב3 שבועות אחרונים יש לי כאבי תופת באזור השכמה, כתף ויד ימין (כנראה עקב הרמת מזוודה בחו"ל).
ביקרתי אצל רופא אורטופד וכרגע אני מטופל ע"י:
1. arcoxia 120 mg.
2. oxycontin 10 mg.
3. 6 זריקות synacthen depot 1 mg.
המצב נכון לעכשיו, לאחר כ 3 שבועות של טיפול תרופתי הוא שעוצמת הכאב יורדת אבל יש ירידת כוח
ביד ימין במצב של דחיפת היד (למשוך אני עדיין מסוגל) ונימול של האגודל האצבע והאמה.
הרופא שלח אותי לפיזיותרפיה ולאבחון נוסף אצל ניורוכירורג בכיר ביותר אותו ביקרתי ב 02/2009.
האמת היא שאני אובד עצות מכיוון שהניורוכירורג אותו ביקרתי היה נגד פיזיותרפיה ומצד שני אני לא שש
לבצע ניתוח.
אשמח לקבל חוות דעת נוספת בפורום.
תודה מראש
דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצות דיסק בצוואר
ד``ר ליאור מרום24/08/2010האם אתה באמת מצפה לתשובה ממני בצורה וירטואלית לבעיה מסוג זה ??????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית צוואר - המשך
דני24/08/2010סליחה, אבל התשובה נראית צינית.
אם לא הייתי מצפה לתשובה ברור לך שלא הייתי פונה לפורום.
הייתי מצפה לתשובה מה אתה היית מייעץ לי לעשות?
האם ללכת ליעוץ ניורוכירורגי או פיזיוטרפיה שכן אני מאבד את הכוח ביד החזקה.
האם יש נקודת אל-חזור באיבוד כוח וגם אם מתבצע ניתוח הכוח לא שב לקדמותו?.
תודה מראש
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית צוואר - המשך
ד``ר ליאור מרום25/08/2010התשובה אינה צינית כלל, וכנראה שלא הבנת את מטרת הפורום למרות שהיא מצוינת בראשית הדברים.
אתה צריך להבדק ( ולא באופן וירטואלי ) בהקדם על ידי מנתח עמוד שדרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית צוואר - המשך
דני25/08/2010תודה רבה וסליחה על הבוטות אם הייתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?