כאבי גב מחמירים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב מחמירים!
    יובל
    28/09/2010

שלום רב! אני בן 24 וסובל כמה חודשים מכאבי גב!
    לפני כחמישה חודשים החלו לי כאבים באזור הגב התחתון בצד שמאל וקצת בישבן. לאחר חודש כבר הגעתי לאורטופד שאמר שיש לי דלקת ומאז לקחתי 5 סוגי כדורים אנטי דלקתיים ובנוסף עשיתי פזיותרפיה שלאחריה למעשה הכל החמיר! קיבלתי תרגיל בו עליי לשבת על העצב הכואב עם כדור טניס ומאז החלו הקרנות לרגל שמאל נוראיות ההחמרה פשוט הגיעה למצב שונה לגמרי מכל כאב שהיה לי בהתחלה. אינני מסוגל ליישר את הרגליים חוץ ממצב שגופי ב-180 מעלות! כל זוויות ישיבה או אחרת פשוט מכאיבה לי ומקרינה לי לרגל ולאזור הגב התחתון! אני חייב לציין שאני מתחיל בשבוע הבא את הלימודים לתואר ראשון והבנתי שישיבה היא לא תנוחה מומלצת לסובלים מכאבי גב ואני לחוץ שזה לא ייעלם!
    הופניתי השבוע ל ct אך אני עדיין מודאג! האם ייתכן שהדלקת בגב היא רק דלקת? או שכל הדלקות לפי הסימפטומים שרשמתי הם בוודאות פריצת דיסק???
    אשמח מאד לתשובה אני דיי מדוכדך בעקבות הטיפול הארוך שלא נגמר (קרוב ל-4 חודשים) וחושש מהלימודים המתקרבים!
    תודה רבה לכם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב מחמירים!

הוספת תגובה

• ללימודים אני לא יכול לעזור

ד''ר גד ולן
    04/10/2010

אבל מה שצריך לעשות זה לבצע את ה-CT ואחרי זה להתייעץ עם מנתח ע"ש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו