קניית מזרון לפיתרון בעיות גב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית מזרון לפיתרון בעיות גב.
    גל
    26/11/2007

ד"ר שלום.
    אני בחור בן 23
    לפני מספר שנים החלו לי בעיות גב..הם החלו בתקופת הצבא אם אני לא טועה שישנתי על מיטת קפיצים רעועה במשך שבוע..אך אפשר לשייך זאת לתקופות אולי גם שהייתי יושב על המחשב ימים מלאים והיה מצטבר לחץ אדיר בגב התחתון.
    הכאבים התחילו שהייתי לפעמים שוטף את השיער בכיור האמבטיה במים והייתי מתכופף..הייתי מרגיש לחץ אדיר בגב התחתון..בכל אופן יש לי עדיין כאבים אם אני מנסה לעשות כפיפות בטן לדוגמא אני לא מסוגל ישנם כאבים...שאני עושה כושר שמפעיל את שרירי הגב בצורה אחרת אני מרגיש אותם נוקשים כמה ימים אחרי זה וכואבים. אבל שאני עושה פעילות שהיא לא הפעלת שרירים בגב..ז"א פעילות שמפעילה שרירים אחרים לא את של הגב...ונותנת תנועה לגוף ומעין שיחרור אני מרגיש את הגב מתחיל להתגמש להרגיש קליל..שאני לא עושה פעילות כלל כלל הוא מתחיל להיות מתוח ונוקשה ..
    המזרון שלי בבית היה לא כזה מציאה...הלכתי וקניתי באלפי שקלים מזרן של עמינח energy זה מהפרסומות עם המרכז הבריאותי. אתמול הוא הגיע אליי ישנתי עליו בלילה.. קמתי עם כאב בגב..
    אבל אולי זה כמו מה שהמוכר הסביר לי. ? שמכיוון שהמזרן הוא חדש וצריך להתרגל עליו. והדגם הזה ספציפית שתומך בגב התחתון הוא מיישר את הגב ולכן זה כואב כי זה דוחף את הגב התחתון פנימה ונותן לו תמיכה ? וצריך להתרגל..כי הגב שלי במזרן הישן היה עקום..נראה הגיוני???
    המזרן גם קצת נוקשה לטעמי ולא הכי נוח אבל אם זה נכון שהוא יישפר לי את הגב אני מוכן להתפשר על הנוחות...
    מה דעתך דוקטור? על הבעיות גב שלי?? מה לדעתך האבחנה? הרופאים לא מצאו משהו מיוחד אבל אני סובל..כאילו לקחו את השרירים של הגב התחתון ודרכות עליהם ומעכו אותם והרסו אותם..ושאני מתמתח אחורה יש הרגשה שאותו קימוט של השיר או יותר נכון עיקום ..נפתח לרווחה והשריר שוב נושם..מה אתה חושב על הבעיה? ויותר חשוב מה לעשות עם המזרן?? האם הוא באמת כזה המצאת המאה לשיפור בגב ועדיף להישאר איתו ולהתפשר על הנוחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קניית מזרון לפיתרון בעיות גב

ד``ר ליאור מרום
    26/11/2007

מכירת מזרונים הוא ענין לסוחרים ולא מפיק כל תועלת רפואית מוכחת.
    לצורך מציאת דרך לעזור לך תזדקק לבדיקת מומחה לעמוד שדרה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו