מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט דיסק בצוואר וכאב נוירופטיעינת03/11/2010
שלום,
אני סובלת מכאבים בצוואר ולאחר בדיקת m.r.i התגלה בלט בחוליות c4 c5 c6 וגם בדיקת e.m.g מראה קשר בין הכאב בכתף וביד שמאל לבלט בצוואר ניסיתי טיפולים אלטרנטיבים רבים ללא הצלחה ,טופלתי בדרמטקס ו בכדורים לשיכוך כאבים {אלגולזין פורטה}לאחרונה נפגשתי עם ד'ר נחשון קנולר שהמליץ על זריקה תחת שיקוף במרפאת כאב. אך הרופא במרפאת כאב איבחן כאב נוירופטי ונתן לי כדורי ליריקה אני נוטלת ליריקה כבר שלושה שבועות ועד לפני כמה ימים נטלתי אותם ביחד עם אלגולזין פורטה כ-8 כדורים ביום.רציתי לדעת אם המלצת ד'ר קנולר לעשות זריקה יכולה לפתור לי את בעית הכאב הניורופטי והעלמת הכאב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט דיסק בצוואר וכאב נוירופטי - תגובה
ד``ר ליאור מרום03/11/2010האם את חושבת שהגיוני לתת לך תשובה מבלי שנבדקת על ידי???????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת -
כפיר16/01/2011שלום ענת.
שמי כפיר ,עברתי דרך ארוכה מאוד של 20 שנה ,מאז השירות הצבאי שלי והפגיעה בו בתרגיל גדודי ,וכיום אחרי רצף מתמשך שהתחיל כבר אז...- של רשלנויות רפואיות בכל תחום ודבר - הגעתי היום למצב קשה שבכל עמוד השדרה שלי - יש פגיעות ומחלות שביחד נדירות לגילי הצעיר (בן 40) ,וכיוצא מכך הם לא יכולות להיות מולדות באופן ההופעה הנדיר שלהם ביחד בגיל צעיר ,וגם הייתי תמיד פיזית בריא וחסון עד לפגיעה בסוף השירות (עד היום חיצונית אני עוד נראה ככה חחח-רק נראה...) ,וכמו כן לא מסוג הפגיעות/מחלות שיודעים איך ממש לעלות עליהם ולאבחן אותם בזמן שהן מופיעות לראשונה (רדיולוגים) ,הרפואה בארץ מאכזבת בתחום של פגיעות עמוד שדרה שמורכבות מכמה פגיעות/מחלות-שלכל אחת בפני עצמה יש רוב של סימפטומים שדומים לפגיעה אחרת בעמוד השדרה, וזה מבלבל את הרופאים ,כי נוסף על כך יש תופעות/סימפטומים שאני חקרתי-למדתי וחויתי על בשרי והם לא מוכרות לרופאים המומחים שחושבים שהמטופל עובד עליהם או לא משתף פעולה איתם חחח (אני פשוט לא מעכל...אבל כבר הוכח שכל דבר יכול לקרות בחיים ודבר לא מפתיע...)! עכשיו מצבי הבריאותי רק מחמיר ומתדרדר כל הזמן...(עד שאקנה כרטיס טיסה לארה"ב -שם יש בית חולים טוב שמעתי לפגיעות עמ"ש)! אמממ עכשיו לעסק = לגבי מה שכתבת ותפס ישר את עיניי כי הייתי בסיפור שאת כותבת ,ואני מקוה שאמנם חלף זמן מאז שכתבת - אבל מצאת בעצמך את התשובה לבלטי הדיסק בעמוד השדרה הצווארי וכיצד לטפל בהם למרות מה שהרופאים אומרים לנו..,אני מקוה שלא הגעת למצב יותר חמור וקשה ממה שהרגשת קודם! אז ככה...היצרות עמוד השדרה הצווארי בחוליות C3-C7 קרוב לודאי התחילה לי בעקבות אותה מעידה ונפילה לאחור עם מכשיר קשר כבד על תל חלוקי נחל גדולים וחטפתי 2 מכות-חבלות בגב המתני והגב האמצעי ואז קיבלתי מכה מסוג פגיעת צליפת שוט בצוואר...אני כרגע יתייחס לחוליות האלו בלבד ,ואני מדלג ברשותך למרץ 2009 שבו הייתה לי החמרה ממש קיצונית שכן אושפזתי במחלקה של אותו דוקטור קנולר שהזכרת (הנוירוכירוגית בתל השומר) ,במשך 4 ימים על כיסא גלגלים והליכון ,ובסוף שיחררו אותי באמירה שאני בסדר ואין להם הסבר..השתחררתי עם חבר נחמד בצורת מקל הליכה צמוד ,בנתיים המצב החמיר והחמיר ומלא רופאים מומחים גם ברמה...לא ידעו מה יש לי למרות שהיו להם מלא הדמיות וכל התסמינים שאמרתי... בסוף פניתי לרב פירר שנתן לי שם של מנתח מהמרכז ,והוא ישר אמר לי שזה מיאלופתיה צווארית שבה בלטי הדיסק כבר לחצו על חוט השדרה ,והוא קבע לי ניתוח לשתי חוליות במקום לשלושתם..הנזק המיותר והקשה שנשאר בי היה מאותה שנה ושבע חודשים שבה היה לחץ מתמשך על חוט השדרה שזה דבר שניתוח לא מתקן - הניתוח רק עוצר את ההחמרה מלהיות שיתוק לבסוף...לא משנה שאחרי הניתוח המצב שלי פתאום החריף יותר וגם עכשיו עושים לי את אותו הסיפור שעולה לי על העצבים...,אגב אני מטופל ממרץ 09 במרפאת הכאב של תל השומר ועד היום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?