כאבים בישבן שמאל ובשחמות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בישבן שמאל ובשחמות.
    דורית
    14/11/2010

שלום רב!
    מזה כשנתיים אני סובלת מכאבים במפרקים שונים בגוף ללא מענה לבעייתי.
    לפני כשנתיים ילדתי וכשלושה חודשים לאחר מכן החלו אצלי כאבים במפרק כף יד שמאל ( כנראה ממאמץ של החזקה לזמנים ממושכים את ילדי ביד זו ). פניתי כירורג כף יד + צילום ולא נמצא דבר.הכאבים מעט פחתו אך עדיין קיימת מוגבלות וכאבים מידי פעם.
    מספר חודשים לאחר מכן החלו אצלי כאבים בכתף ימין ובאזור הירך השמאלית . בבדיקות דם נראה ערך rumatic factor גבוהה בסביבות ה- 20 ( ב- 3 בדיקות שונות תמיד בטווח הנ"ל ). בבדיקה פעמיים אצל הראומטולוגית לא איבחנה דבר. בפער של חצי שנה מבדיקה לבדיקה.
    לפני כ- 3 חודשים הכאבים החלו להתמקד באזור בישבן השמאלי . במיוחד בישיבה כל חלק שמאל כואב בייחוד לכיוון החיבור עם הירך. בבדיקת מיפוי עצמות נמצאה רק עקמת קלה בגב. פניתי לראומטולוג נוסף (פרופ' טישלר משה) שבדק וטען כי אין בעיה עם המפרקים. וכי לערכים הגבוהים בדם של rumatic factor אין כל משמעות .יש לציין כי בשבועיים האחרונים יש התגברות של כאבים בשחמות בעיקר בצד שמאל.
    אודה מאוד לתגובה , אני מאוד מוטרדת ( בניגוד לרופא המשפחה שלי ) למי עלי לפנות להמשך הבירורים?
    בתודה רבה מראש
    דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בישבן שמאל ובשחמות.

הוספת תגובה

• כאבים בישבן שמאל ובשחמות. - תגובה

ד''ר גד ולן
    14/11/2010

כדאי לך התייעץ על ראומטולוג המתמחה באיבחון וטיפול בפיברומיאלגיה.
    פרופ' דן בוסקילה הוא ראומטולוג שעוסק בזה באופן בולט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו