גב תפוס בזווית מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גב תפוס בזווית מוזרה
    בן
    16/11/2010

שלום, אתמול נתפס לי הגב התחתון בצורה מאוד רצינית שלא חוויתי בעבר, כל פלג הגוף העליון, המותניים ומעלה מקובעים במעין אלכסון מוזר.
    במצב נורמלי אולי לא הייתי חושש כ"כ אך אני גם סובל מפריצת דיסק בחולייה L5-S1 ועברתי בעבר תהליך קובלציה. (לפני כ-3 שנים, כיום הנני בן 31).
    לרוב אינני סובל מבעיות גב, פרט להתכווצות קלה מידי פעם שלא מפריעה לתפקוד היומיומי ועוברת בתוך יומיים שלושה.
    מאחר ועברו כבר 24 שעות ולא ניכר כל שיפור על אף ניסיונות של מקלחת חמה, הצמדת כרית חימום לאזור ומתיחות (קלות ביותר), אני מוטרד מאוד.
    אציין כי אינני סובל כרגע מן התופעות המאפיינות את הכאבים להם גורמת הפריצת דיסק כהקרנה על הרגל או משהו דומה.
    האם מדובר במשהו שיעבור בתוך מספר ימים או שמא יתכן ומדובר במשהו רציני המחייב התערבות אורטופד??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גב תפוס בזווית מוזרה

הוספת תגובה

• גב תפוס בזווית מוזרה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    16/11/2010

רצוי מאוד להבדק, יתכן שמדובר סתם בכאב גב, אך יתכן גם שזו הכנה לקראת פריצה שתגיע מתישהוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו