עברתי ניתוח לפני מס' חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עברתי ניתוח לפני מס' חודשים
    חסוי
    22/11/2010

עברתי ניתוח לפני מס' חודשים וניסתי לאחר מכן לקיים יחסי מין
    עם חברה שלי ולמען האמת שזה די נכשל...
    האם קיים קשר בין זה לבין הגב? קשה לי להזיז את הגב זה ברור ולכן הפין נזרק לו, קיים קשר בין קיום יחסי המין לבין הגב? זה מפיע איכשהו? אשמח לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח לפני מס' חודשים - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    22/11/2010

אי אפשר להתיחס לשאלתך מבלי לדעת יותר פרטים על מהלך הניתוח ומה קדם לו ולאחריו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לדעת?

חסוי
    23/11/2010

זה ניתוח עקב סקוליוזיז או איך שרושמים את זה, עקמת הייתה כ 50 מעלות ( כבר עוברת את ה 50 ) ניתוח של 6 שעות, הרדמה כללית הייתה. כל הצד התחתון כזה בצדדים אני מרגיש שהוא משותק, לא ער כזה...עור נמילם נקר לזה וזה רק בצד שמאל למטה במתניים.
    לפניכן הייתי בריא לגרי ועושה מלא ספורט וכרגע אני לא יכול לא שיש אצלי בעיות או משהו, לכן אני שואל אם זה יכול להיות קשור לניתוח גב שעברתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו בנוסף לזה

חסוי
    23/11/2010

אני מתקד טוב, אני מתכוון הפין עומד טוב, פליטת זרע נורמאלית והכל אין בעיות
    רק בקיום יחסין כשאני בא לחדור הוא נופל לו אז אני שואל אולי זה קשור לגב? כי צריך לעשות תנועות, מחכה לתשובה בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו