מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי ניתוח לפני מס' חודשיםחסוי25/11/2010
זה ניתוח עקב סקוליוזיז או איך שרושמים את זה, עקמת הייתה כ 50 מעלות ( כבר עוברת את ה 50 ) ניתוח של 6 שעות, הרדמה כללית הייתה. כל הצד התחתון כזה בצדדים אני מרגיש שהוא משותק, לא ער כזה...עור נמילם נקר לזה וזה רק בצד שמאל למטה במתניים.
לפניכן הייתי בריא לגרי ועושה מלא ספורט וכרגע אני לא יכול לא שיש אצלי בעיות או משהו, לכן אני שואל אם זה יכול להיות קשור לניתוח גב שעברתי?
אני מתפקד טוב, אני מתכוון הפין עומד טוב, פליטת זרע נורמאלית והכל אין בעיות
רק בקיום יחסין כשאני בא לחדור הוא נופל לו אז אני שואל אולי זה קשור לגב? כי צריך לעשות תנועות, מחכה לתשובה בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי ניתוח לפני מס' חודשים - תגובה
ד''ר גד ולן29/11/2010לאחר ניתוח סקוליוזיס זה לוקח כחצי שנה עד שחוזרים לתיפקוד מלא.
ללא שאדע את הגיל שלך אני לא יודע איך לפרש את אובדן הזיקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד ממש גיל 18
חסוי29/11/2010תוכל לענות לי על זה אז עכשיו?
ובאמת אחי חיצ שנה עד שנה חוזרים ממש ממש בוות אחת
לתפקוד מלא? כול כושר? כי לפניכן הייתי עוסק בספורט אז אני מעוניין לדעת
כלומר ממש בוות אחת אוכל לחזור למה שהייתי בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד ממש גיל 18 - תגובה
ד''ר גד ולן30/11/2010זה לוקח כחצי שנה עד שחוזרים לתיפקוד מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע רגע
חסוי30/11/2010לי אמרו שנה לא חצי שנה, הרופא שניתח אותי.
עברו בינתיים 4 חודש. ב 4 חודש הבאים נראה לך שאוכל לתפקד טוב טוב טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע רגע - תגובה
ד''ר גד ולן01/12/2010,תמיד טוב להיות אופטימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח תשובה תעזור לי כאן...אממ..
חסוי01/12/2010אז מה אתה אומר? שארגיש טוב
עד כדי כך שאוכל להתחיל בפעילות ספורטיבית?
או שאתה אומר בשורה התחתונה
שאל את המנתח שלך וזהו? כי יש לי ביקורת בינואר עוד חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח תשובה תעזור לי כאן...אממ.. - תגובה
ד''ר גד ולן02/12/2010אני אומר שתוכל להתחיל בפעילות ספורטיבית מוגבלת ומותאמת למגבלותיך בעמוד השדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע רגע
חסוי04/12/2010מה זאת אומרת מוגבלת? יעני אחרי שנה כמו שאמרו לי אני לא אחזור
לעשות ספורט כמו שהייתי עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע רגע - תגובה
ד''ר גד ולן04/12/2010אחרי ניתוח סקוליוזיס אני בד"כ ממליץ להימנע מספורט אתגרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא אתגרי
חסוי05/12/2010אני מדבר על לרוץ מדי פע, לשחק כדורגל ואני הייתי משחק המון
לשחק כדורסל אתה יודע...אפשרי אחרי שנה לחזור לעשות את כל
זה ללא בעיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא אתגרי - תגובה
ד''ר גד ולן09/12/2010חוץ מכדורגל שמהווה סיכון לבריאות השכלית כל השאר יהיו ממש בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בריאות שכלית עכשיו
חסוי10/12/2010אני שואל אם אוכל לחזור לשחק כדורגל עוד 8 חודשים ללא בעיות?
עברו 4 חודש מהניתוח ונשארו לי 8 חודשים. אוכל לחזור כן או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?