בבקשה התייחסות למספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה התייחסות למספר שאלות
    שרית
    03/12/2010

) אצל האורטופד האם יש צילום נוסף בפרט למיפוי ורנטגן שעושים כדי לראות האם יש תזוזה של עצם הזנב? כשאני יושבת או עומדת אני מרגישה בתזוזות של עצם הזנב מאוד קרוב לפי הטבעת!!! פיזית!!! אשמח לדעת אם יש צילום שיכול להדגים בישיבה או בעמידה תזוזות של עצם הזנב
    וזה מקרין לי לפי הטבעת יש בעיה בסוגרים ואיבוד תחושה חלקית בעת מתן צואה. כשיש תחושת של תזוזות בעצם הזנב כל הישבן זז בשכיבה בישיבה או בעמידה.
    2) לפני יציאה ואני מדגישה במיוחד בעת יציאה כל האזור של עצם הזנב ופי הטבעת רוטט רועד זז היו לי כאבים בעצם הזנב בינוניים והייתי דואגת לעשות מנוחה אבל כעבור כמה זמן אין כאב ויש תזוזות כל הזמן
    3) האם נתקלת במקרה כמו שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוסף מקרין למעיים...

שרית
    03/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כותב בחלקים מתנצלת

שרית
    03/12/2010

אני מוסיפה שבמשך כל היום יש לי רעד באזור פי הטבעת שמתחזק בעת יציאה ולפני יציאה זה כבר כמה חודשים ככה אשמח מאוד לתשובה אמתין בסבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת זנב הסוס???

שרית
    03/12/2010

בנוסף לכל הסיפטומים אני סובלת מחולשה ברגליים במיוחד, חוסר יציבות בברכיים והתחילה לי תחושה של העדר תחושה בפי הטבעת ודחיפות במתן שתן, 3 פעמים בלילה תנועות מעיים ותזוזות כל הזמן בעצם הזנב אני מאוד חוששת??????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת זנב הסוס??? - תגובה

ד''ר גד ולן
    04/12/2010

אין ספק שאת צריכה להגיעה להערכה רפואית והבירור צריך לכלול צילום עצם זנב בישיבה ובעמידה ו-MRI ע"ש מתני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו