מיטת היפוך-גב BACK יכולה לעזור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטת היפוך-גב BACK יכולה לעזור?
    יעלי
    09/12/2010

אני סובלת שנים מכאבי גב תחתון בעוצמות משתנות. עד היום טיפולי פיזיוטרפיה וכירופרקטיקה לא עזרו לאורך זמן. האם מיטת ההיפוך בשיטת INVERSION TABLE יכולה לעזור בטווח הארוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יכולה לעזור כמו לרבים אחרים

גל-פיזיוטרפיה
    04/03/2011

הרעיון הגיוני: למתוח את עמוד השדרה נגד כח הכובד וכך משתחרר הלחץ הבין חולייתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת היפוך-גב BACK יכולה לעזור? - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    04/03/2011

אם לא מדובר בתחלואה שמצריכה כירורגיה, גם טיפות מי נהר הירדן יכולות להועיל, בדיוק כמו מיטת היפוך וקסמים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת היפוך-גב BACK יכולה לעזור? - תגובה - תגובה

ד''ר גד ולן
    07/03/2011

מה ההיגיון במיטת היפוך שגורמת להפעלת עומס דווקא על חוליות ע"ש גבי וצוארי שאינן מתוכננות לשאת עומס זה ?
    כחובב היסטוריה בדקתי ומצאתי שראשיתן של מיטות ההיפוך בשנת 1492 במכון הפיזיוטרפיה של תומסו דה טורקוומדה, שהיה גם הראשון לטפל בחימום מקומי ולעיתים בקירור... רק אז היתה לו בעייה לשלוט בעוצמה ולכן רוב מטופליו או שנשרפו חיים או שקפאו למוות. דווקא אלו שטופלו במיטות היפוך לא רק שנותרו בחיים, אלא גם ראו את "האור" ועשו תשובה גדולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמורה להסטוריה הייתי מציע לך להעמיק

נורית
    10/03/2011

איזה לחץ על הצוואר? נראה שהבנתך קצת מטרידה.כל עמוד השדרה משוחרר לחלוטין. אני משתמש שנים רבות למרות שמנתחים שלחו אותי לניתוח.למזלי לא האמנתי להם והיום אני בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמורה להסטוריה הייתי מציע לך להעמיק - תגובה

ד''ר גד ולן
    12/03/2011

גם המורה שלי להיסטוריה לא ידעה שום דבר על היסטוריה אירופית, כל מה שעניין אותה זה אבנים סביב חברון ומה קרה להן ב-5000 השנים האחרונות.
    ולגבי אי ההתאמה הדיקדוקית בין לשון הזכר של ההודעה ושם הנקבה של המשתמשת , ראה/ראי הודעה בסוף.
    צר לי אם המעסיק שלך יפטר אותך עקב הטעות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה את הזלזול.ניתוח הוא אולי

נורית
    10/03/2011

חד הפתרונות ולא הראשון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה את הזלזול.ניתוח הוא אולי - תגובה

ד''ר גד ולן
    12/03/2011

האם עברת ניתוח שינוי מין, שכן ההודעה הקודמת כתובה בלשון זכר, והשם הינו בבירור שם המוענק בד"כ לבנות או ( השם נורית יינתן רק לבנים שהוריהם רוצים להתעלל בהם...).
    יש לי כבר זמן רב חשד שהפוסטים הקשורים בהיפוך גב הינם טוקבקים ממוסחרים של אחת מחברות קידום המכירות "האינטראקטיביות".
    החל מיום א הקרוב כל פוסט שיקדם עמידה על הראש כטיפול במשהו יימחק על ידי, אלא אם כותב הפוסט יצליח לשכנע אותי שאכן הוא מטופל אותנטי ולא עובד קבלן ב-Call center.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו