מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מישהו שמע?תודה24/12/2010
האם מישהו שמע על הניתוחים האנדוסקופיים לפריצות דיסק של ד"ר דוידוביץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RE: האם מישהו שמע?
תודה24/12/2010שמי סוזנה – שושי גני, ונותחתי על ידי ד"ר שלמה דוידוביץ בערב חג השבועות האחרון בפריצת דיסק שעברתי בחוליות L4-L5 הגעתי לניתוח ישובה בכיסא גלגלים מלאה במשככי כאבים וסובלת סבל בל יתואר.
היום אני מתפקדת ופעילה כבעבר. ד"ר דוידוביץ ממש הציל אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תודה24/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך ההחלמה
עידית17/02/2011כמה זמן בערך לוקחת החלמה מניתוח כזה? תוך כמה זמן ניתן לחזור לתפקד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נותחתי- "המהנדס"
מיכה24/12/2010נותחתי לפני שנה בדיוק על ידי ד"ר דוידוביץ- הובטחו הרים וגבעות.
בפועל - הניתוח נכשל, הכאב ברגל שמאל נותר ללא שינוי ועשיתי ניתוח חוזר אצל מנתח אחר מהמרכז, שלשמחתי פתר את בעיתי באופן מוחלט.
במחקר שערכתי (לצערי רק אחרי שנותחתי, מברור עם אנשים שנותחו) מסתבר כי הנ"ל מנתח בסוג אחד ויחיד של ניתוח שלדבריו נותן מענה לכל התחלואות.
לצערי- לא כך הדבר, ומשיחה שערכתי עם עוד שני מנתחים מהמרכז ( אני תושב המרכז) טרם הניתוח השני, מסתבר שישנה בעיה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי המנתח השני? אם אפשר לדעת. תודה
לירון02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
מירב02/01/2011היי !
עברתי את הניתוח בדיוק לפני שבוע ד"ר דוידויץ הציל אותי הוא אדם מדהים. אני ממליצה בחום לא צריך להמשיך לסבול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)