מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח קיבוע דינמישגיא אשכנזי12/01/2011
לאחר 6 שנות סבל ופריצת דיסק קשה ב-4L L5 נאמר לי שכדאי לי לעשות ניתוח קיבוע דינמי מכיוון ששתי החוליות צובטות את העצב כמו מלקחיים. בהתיעצות עם מספר רופאים נאמר לי שאין מספיק מידע על הנושא ועל ההשלכות העתידיות, סכנות וסיכונים. בשאיבה/צריבת דיסק לעתים חוזרת פריצה ובקיבוע סטנדרטי יש לעתים פריצות מעל ומתחת לקיבוע. מה המידע שניתן למסור על הקיבוע הדינמי?
בנוסף: האם אין דרך להשתלת דיסק מסיליקון או משהו אחר במקום דיסק פרוץ? נראה לי שבשנת 2011 חייב להיות משהו כזה.
אודה על התייחסותכם ותשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאתה צודק, בענייני הגב
רותם12/01/2011לא נראה לי שיש פתרון רפואי הולם, הכל לפי המזל. באמת מעניין מדוע הרפואה עם כל הטכנלוגיה המתקדמת לא השיגה עד הלום פתרון יציב לבעיית פריצות הדיסק שנראה לי הולכת ומחמירה בקרב האוכלוסייה...פרוץ וכאוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובותיכם
שגיא אשכנזי13/01/2011ראשית, תודה על תשובותיכם והתיחסותכם. הבנתי שאכן יש שתלי דיסקים שלא הוכחה הצלחתם הגבוהה עדיין. כנ"ל הקיבוע הדינמי. אני נשאר עם הדילמה הקשה בין האם לסבול את הכאב העצום והמוגבלות המתלווה אליו (אני צעיר, 38) ובליעת TRAMADEX לבין הריסק של ניתוח שעלול לתת פיתרון זמני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובותיכם - תגובה
ד``ר ליאור מרום13/01/2011אולי לא הייתי מספיק ברור. הניתוח , במידה ומבוצע בהתוויות הנכונות ובטכניקה הנכונה עם הבחירות הנכונות על כל נגזרותיהם, יש לו סיכוי גבוה (80-90) להצליח.
אנני מכיר את המקרה שלך, אך יש לזכור שלכל מטופל - יש את הטיפול ה"תפור" עבורו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיבוע דינמי - תגובה
ד``ר ליאור מרום12/01/2011קיבוע דינמי אינו צריבת דיסק !!!
הקיבוע הדינמי מתאים למצבים מאוד ספציפים, ישנם סוגים רבים בשוק ולכל אחד מההתקנים ישנה את ההתויה שלו- כך שאין מידע גורף.
אנני יודע מה השכלתך והכשרתך, אך גדולים, חכמים, מנוסים ועשירים מנסים למצוא כל העת פתרונות. אם יש לך משהו חכם להציע- יתכן ותזכה לפרס נובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיבוע דינמי - תגובה - תגובה
ד''ר גד ולן13/01/2011התיאוריה מאחורי הקיבוע הדינמי היתה שהוא יחזק את המרכיבים האחוריים של עמוד השדרה.
מחד תיאוריה זו מעולם לא הוכחה ומגיסא סביר שכח קיבוע דינאמי מתיש הוא או שיהפוך לסטאטי או שייתפרק עקב התעייפות החומר.
קיימים שתלי דיסק מלאכותי בשוק, אף אחד מהם לא עשוי סיליקון ואף אחד מהם לא ממש מוצלח בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?