מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצה ובלט - האם אפשר לדרוש ניתוח?בני17/01/2011
שלום! בערך בגיל 13 נפצעתי בחוג אטלתיקה כבדה ברוסיה והייתי שבועות זוחל על 4. לאחר חודשים ארוכים התאוששות ואימוני כושר חיזקתי ת'גבת הייתי ספורטאי מצטיין: מר. ישראל ב1998, מתאגרף.... שנה לפני הופיעו כאבים עזים עם נימול והקרנה אחרי טיול אופניים אגרסיבי. חודשים ללא אבחון, אח''כ ביקשתי סי. טי. - פריצה L-5 S-1 מסוייד עם לחץ גס על שק הדורלי וחשש לספינל סינוסיס ובלט באחד מעליו. מומחה גב אמר ללכת, למתוח במתח. עשיתי-עזר, כאב הרבה פחות.שבוע לפני שוב - זה מכפל אותי לשניים, שורף ברגל שמאל, אבל זה הולך ופוחת.
האמת נמאס לי, זה מגביל אותי בעורך חיים מאד וגם אני חודש לפני חתונה. האם אפשר לבקש ניתוח ולגמור עם זה פעם ולתמיד?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצה ובלט - האם אפשר לדרוש ניתוח? - תגובה
ד''ר גד ולן17/01/2011אפשר לבקש הכל.
מהתיאור שלך נראה שיש כאן אפשרות שטיפול ניתוחי יעזור, אבל כדאי שתתחתן קודם כי אחרי הניתוח לא תוכל לרקוד איזה 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה האם אפשר להגיע אליך?
בני17/01/2011ד'''ר, האם אפשר להגיע אליך דרך קו''ח מאוחדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה האם אפשר להגיע אליך? - תגובה
ד''ר גד ולן18/01/2011צר לי אך אין לי הסכם עם מאוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?