פריצה ובלט - האם אפשר לדרוש ניתוח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצה ובלט - האם אפשר לדרוש ניתוח?
    בני
    17/01/2011

שלום! בערך בגיל 13 נפצעתי בחוג אטלתיקה כבדה ברוסיה והייתי שבועות זוחל על 4. לאחר חודשים ארוכים התאוששות ואימוני כושר חיזקתי ת'גבת הייתי ספורטאי מצטיין: מר. ישראל ב1998, מתאגרף.... שנה לפני הופיעו כאבים עזים עם נימול והקרנה אחרי טיול אופניים אגרסיבי. חודשים ללא אבחון, אח''כ ביקשתי סי. טי. - פריצה L-5 S-1 מסוייד עם לחץ גס על שק הדורלי וחשש לספינל סינוסיס ובלט באחד מעליו. מומחה גב אמר ללכת, למתוח במתח. עשיתי-עזר, כאב הרבה פחות.שבוע לפני שוב - זה מכפל אותי לשניים, שורף ברגל שמאל, אבל זה הולך ופוחת.
    האמת נמאס לי, זה מגביל אותי בעורך חיים מאד וגם אני חודש לפני חתונה. האם אפשר לבקש ניתוח ולגמור עם זה פעם ולתמיד?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריצה ובלט - האם אפשר לדרוש ניתוח? - תגובה

ד''ר גד ולן
    17/01/2011

אפשר לבקש הכל.
    מהתיאור שלך נראה שיש כאן אפשרות שטיפול ניתוחי יעזור, אבל כדאי שתתחתן קודם כי אחרי הניתוח לא תוכל לרקוד איזה 3 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה האם אפשר להגיע אליך?

בני
    17/01/2011

ד'''ר, האם אפשר להגיע אליך דרך קו''ח מאוחדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה האם אפשר להגיע אליך? - תגובה

ד''ר גד ולן
    18/01/2011

צר לי אך אין לי הסכם עם מאוחדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו