כאבי גב עוייתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב עוייתיים
    מזי
    24/01/2011

לד"ר ליאור מרום שלום! מזה זמן רב שאני סובלת מכאבים בגב,מתחת לשכמה וגם באמצע מימין, לאחר עמידה קצרה ליד הכיריים או הכיור (לבשול) מיד מתעייף לי הגב ואני מקבלת כאב גב עוויתי , שהולך ומתעצם ושוב יורד ומתעצם, שממש מקפיץ אותי מכאבים. כל כדור משכך כאבים לא עזר, ניסיתי אלגוליזין פורטה, טרמדקס, ארטופן, אסיול,אתופן - כלום לא עוזר , להוציא מכשיר טץ-טנס, המשדר אימפולסים קצרים ברצף, שמחובר אלי שעות רבות, ללא הפסק (וגם אליו הכאב התרגל ויש להעלות את התדר)- רק בלילה אני הולכת לישון עם אסיול + כרית/בקבוק חימום. בבוקר אני מתעוררת ללא כאבים אך די להתכופף לשטוף שיניים, כדי שהכאב יחזור. עשיתי טיפוליים פיזיוטרפיים עם לחיצות וגלים קצרים, מתיחות ומאום לא עזר- במוקד חירום קבלתי זריקת קורטזון +וולטרן ולא עזר. זה דורש 3-4 ימים לכל התקף. לאחרונה אמרה לי הפיזיוטרפיסטית שאולי זה מאבנים בכליות? - למרות שאין ממצא בבדיקות דם ובשתן.ובדיקת c.t.ריאות לא נמצאו אבנים בכליות אך רשום -שינויים ניוויניים בע"ש. האם הם הגורם לכאבי השרירים במיוחד בעייפות קלה ביותר? במרפאת כאב הציעו לי אפידורל- אך התור נקבע למרץ. מה עושים? - אני מיואשת!! (בת 66 עם סוכר גבולי (150) ללא טפול תרופתי-אבל נוטלת ליפיטול 20 ואיזיטרול). מודה מראש על תשובה בהקדם, מזי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב עוייתיים

הוספת תגובה

• כאבי גב עוייתיים - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    25/01/2011

שוב, בעיתך מורכבת מאוד ואינה יכולה לקבל התיחסות נאותה בפורום וירטואלי.
    במידה ותרצי, אשמח לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך ולנסות לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב עווייתיים

מזי
    28/01/2011

מודה על תשובתך. אבקש יותר פרטים על הבדיקה שהצעת ובדיקת ההדמייה. איך ניתן לבצעה ומה העלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו