מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב עוייתייםמזי24/01/2011
לד"ר ליאור מרום שלום! מזה זמן רב שאני סובלת מכאבים בגב,מתחת לשכמה וגם באמצע מימין, לאחר עמידה קצרה ליד הכיריים או הכיור (לבשול) מיד מתעייף לי הגב ואני מקבלת כאב גב עוויתי , שהולך ומתעצם ושוב יורד ומתעצם, שממש מקפיץ אותי מכאבים. כל כדור משכך כאבים לא עזר, ניסיתי אלגוליזין פורטה, טרמדקס, ארטופן, אסיול,אתופן - כלום לא עוזר , להוציא מכשיר טץ-טנס, המשדר אימפולסים קצרים ברצף, שמחובר אלי שעות רבות, ללא הפסק (וגם אליו הכאב התרגל ויש להעלות את התדר)- רק בלילה אני הולכת לישון עם אסיול + כרית/בקבוק חימום. בבוקר אני מתעוררת ללא כאבים אך די להתכופף לשטוף שיניים, כדי שהכאב יחזור. עשיתי טיפוליים פיזיוטרפיים עם לחיצות וגלים קצרים, מתיחות ומאום לא עזר- במוקד חירום קבלתי זריקת קורטזון +וולטרן ולא עזר. זה דורש 3-4 ימים לכל התקף. לאחרונה אמרה לי הפיזיוטרפיסטית שאולי זה מאבנים בכליות? - למרות שאין ממצא בבדיקות דם ובשתן.ובדיקת c.t.ריאות לא נמצאו אבנים בכליות אך רשום -שינויים ניוויניים בע"ש. האם הם הגורם לכאבי השרירים במיוחד בעייפות קלה ביותר? במרפאת כאב הציעו לי אפידורל- אך התור נקבע למרץ. מה עושים? - אני מיואשת!! (בת 66 עם סוכר גבולי (150) ללא טפול תרופתי-אבל נוטלת ליפיטול 20 ואיזיטרול). מודה מראש על תשובה בהקדם, מזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עוייתיים - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011שוב, בעיתך מורכבת מאוד ואינה יכולה לקבל התיחסות נאותה בפורום וירטואלי.
במידה ותרצי, אשמח לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך ולנסות לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב עווייתיים
מזי28/01/2011מודה על תשובתך. אבקש יותר פרטים על הבדיקה שהצעת ובדיקת ההדמייה. איך ניתן לבצעה ומה העלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?