מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על כאבי גבמגי שמש25/01/2011
ד"ר מרום שלום רב. שמי מגי ואני סובלת מפריצות דיסק צבריות כ 3 שנים ומותני כ10 שנים, אני אחרי 3 ניתוחי גב 1ניתוח גדול ו2 שאיבות דיסק האחרון לפני כשנתיים. חשוב לי לציין שאני מאוד סובלת הן מהגב והן מהצבר ולאורך יד ימין. לאחרונה עשיתי MRI חוזר שתוצאתו כלהלן. עמוד שידרה צווארי: מודגם יישור לורדוזיס צווארי. מבנה גרמי שבור.
T3-T4 ו- T4-T5 פריצת דיסק מרכזית קלה.
C6-C7: פריצת דיסק פארא מגיאנית משמאל עם השטחה של החוט וכן התעבות הפלאבום.
היצרות בינונית עד קשה של השק. C5-C6: מודגם בלט דיסק דיסקלי היקפי, התעבות הפלאבום, היצרות בינונית עד קשה של השק.
C4-C5: בלט דיסק אחורי קל עם השטחה של החוט. היצרות בינונית של השק.
C3-C4: בלט דיסק אחרוי קל עם השטחה של החוט. היצרות בינונית של השק. אין האדרה חריגה בתוך השק.
בסיכום:
שינויים ניווניים בעיקר בין C4 עד C7 עם היצרות השק ללא מיאלותפיה.
תוצאות של עמוד שידרה מותני לאחר כאמור שלוש ניתוחים גם :
L5-S1: מודגמת נסיגה של פריצת דיסק. קיימת האדרה לאורך הקצה האחורי של הדיסק יתכן פוסט ניתוחי.
L4-L5: מצב לאחר למינקטומיה משמאל. עיוות קל של השק ללא עדות להאדרה חריגה.
L3-L4: ללא היצרות
L2-L3: התעבות הפלאבום ובלט דיסק אחורי קל. היצרות בינונית של השק בעיקר מאלמנטים אחוריים ללא שינוי.
L1-L2: התעבות הפלאבום והפאסטים עם בקע דיסקלי פארא מדיאני משמאל ולחץ קל על השק ללא שינוי.
בסיכום:
נסיגה של פריצת הדיסק L5-S1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על כאבי גב - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011מה השאלה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
מגי שמש25/01/2011אני מאד כואבת ואני לא יודעת מה לעשות?
בתודה מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/01/2011אין אפשרות ליעוץ וירטואלי במקרים כאלו, גשי להבדק על ידי מנתח עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ וירטואלי
פלפלת26/01/2011אם אין בכלל יעוץ וירטואלי אז בשביל מה או לשם מה קיים הפורום? תשובה מתחמקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?