מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קובלציהאנונימי15/02/2011
דוקטור שלום רב!
סבלתי מבלט דיסק שלחץ לי על העצב והקרין לי כאב חד לרגל ימין. בסוף השבוע מצבי הוחמר מאוד ולא יכולתי לעמוד על הרגליים ממש כך.עשיתי ניתוח חירום של קובלציה וכעת אין לי כאבים בגב אך יש לי עדיין עיקצוצים ותחושת נימול בצד זרת ימין ועד לעקב, כמו כן יש לי כאב בשריר התאומים כאילו הוא תפוס.
שאלותיי: (שאני סבור שיתאימו לרב האנשים)
1. האם סימפטומים אלו אופיניים לאחר ניתוח מסוג זה?
2. האם הם מופיעים עדיין מיד לאחר הפעולה?
3. האם לדעתך יש מקום לאופטימיות?
4. כמה זמן לדעתך סביר לבחון את התוצאות?
סליחה על השאלות הרבות אבל אני מפוחד ומנסה להיות אופטימי כמו רוב החברה במצבי, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובלציה - תגובה
ד''ר גד ולן15/02/2011הקואבלציה לא תמיד גורמת להיעלמות מיידית של הכאב לאורך הרגל, ולכן יש להמתין לפחות 6 שבועות כדי להעריך את הצלחת הפעולה.
אין לך מה לדאוג בשלב זה כי התופעות שאתה מתאר סבירות.
תהיה תמיד אופטימי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?