מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אצל ד"ר דוידוביץסימי20/02/2011
רציתי לברר אם כדאי לבצע ניתוח עם ד"ר דוידוביץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוליות בצוואר
סימי20/02/2011מבדיקת הסי טי שלי נאמר לי שיש לי חוליה בצוואר שבולטת החוצה וצריך לשייף אותה בניתוח ללא קיבוע,
האם כדאי לבצע זאת?האם זה יעביר לי את הכאבים?
סימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוליות בצוואר - תגובה
ד''ר גד ולן22/02/2011סימי יקרה,
את דעתי על הניתוח שאת מתארת הבעתי לא פעם, ולקבל בפורום הזה המלצות על ניתוחים אלה זה יותר קשה מלהוציא מים מסלע.
אני יכול לייעץ לך מה הטיפול המתאים לבעיה שלך אבל זה רק אם תגיעי לבדיקה כשבידייך צילום ה-CT או MRI.
כהערת אגב - ע"מ לתכנן ביעילות ניתוח בעמוד שדרה צווארי יש צורך ב-MRI ואי אפשר להסתמך על CT בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ לך בחום!
מיכל23/02/2011דוקטור דוידוביץ הוא רופא מקצועי ומצוין ושווה ללכת אליו לניתוח.
שלא כמו שאר הרופאים אם הוא יראה שהוא לא מסוגל לעזור לך הוא לא יטפל בך סתם
רק כדי לקחת כסף.
ממליץ בחום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ממליץ? ניתןח תמיד רצוי לדחות
איריס28/02/2011אין קשר לטיב הרופא ניתוח=צלקת ןלא מבטיח כלום ואם כן לאיזה תקופה ומהי המגמה ללא תחזוקה נכונה יהיה ניתוח נוסף תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ממליץ? ניתןח תמיד רצוי לדחות - תגובה
ד''ר גד ולן28/02/2011מיכל ממליץ כמו נדב שממליץ כמו מירב, רק נשאר לברר איזה משרד יח"צ משלם לטוקבקיסט שמופיע בכל כך הרבה זהויות...
ניתוח צריך לדחות כשאין לו הוריה (מטרה) ברורה, ולגופו של ענין, ולא באופן כוללני כפי שמשתמע מפוסט לעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ לך בחום! - תגובה
ד''ר גד ולן28/02/2011את טראנסג'נדר או סתם שכחת אם את עכשיו מיכל, נדב או מירב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?