מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתון וסקירון25/02/2011
לבעלי יש בקע בגב תחתון חויות L5L4 . הוא החליט שהוא עושה סקי. אני מתה מפחד שיקרה לו משהו ולא מצליחה להניא אותו מזה. מה ההמלצות שלכם לגבי פעילות זו עם בעיות כאלה בגב? האם יש חגורת גב או מגן לגב שמומלץ על ידם כדי להקטין סיכון לפגיעה.
אשמח לשמוע דעתכם בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון וסקי - תגובה
ד''ר גד ולן25/02/2011החתום מטה כלש בתחרות סלאלום עם חוליה שבורה למרות מחאותיה הנמרצות של בת זוגו, ועם הרבה נורופן.
אני מיחחס את התוצאה האיטית לגיל.
"הכל צקרה אמי לא מאמין או ממליץ להפסיק מדהו שאוהבים לעשות רק כי הכב כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש חגורת גב או מגן גב מומלץ?
רון25/02/2011אני מתנצל על שגיאות הכתיב האיומות בפוסט הקודם, זה לא שאני אלפבת אלא שבלי משקפיים ועם טלפון נייד זה קצת קשה לדייק....
אני מציע לך לנסות חגורת גב עם חיזוקים מאחור. זה ישמור על הגב שלך ישר. תזכור שכל התנועה צריכה להיות מהברכיים ומפרקי הירכיים, והגב עצמו צריך להיות באותו הגובה כל הזמן.
איזשהו משכך כאב גם לא יזיק.
למעשה, בגלישה נכונה הגב לא עושה כלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש חגורת גב או מגן גב מומלץ? - תגובה
ד''ר גד ולן26/02/2011שים לב שמשום מה התשובה שלי התגנבה לשאלה שלך לעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי התעמלות מונעת
איריס28/02/2011חיזוק בטן תחתונה שינוי מנח הגוף להקלה איריס טיפוח יציבה 0507767127
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי התעמלות מונעת - תגובה
ד''ר גד ולן28/02/2011מונעת מה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?