מאפייני הצלקת לאחר ניתוח עקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאפייני הצלקת לאחר ניתוח עקמת
    צוף
    28/02/2011

שלום רב,
    לפני כעשר שנים עברתי ניתוח לתיקון (שיפור..) סקוליוזיס.
    לאחרונה הלכתי לפיזיותרפיה, לאחר שנים רבות שהזנחתי את הנושא, ושם, לאחר בדיקה, נאמר לי כי עקב היווצרות הצלקת לאחר החתך העמוק, ועקב צורת הגב שלי - יש מן היצמדות של השכבות (העור והשריר?) ונעשה לי עיסוי שמעט כאב, על מנת להביא להפרדה כלשהי.
    אציין שמעולם לא שמעתי על התופעה הזו מאז הניתוח. אשמח לדעת יותר על הנושא, ומה המינוח הרפואי של התופעה הזו.
    אודה לתשובתכם,
    צוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאפייני הצלקת לאחר ניתוח עקמת - תגובה

ד''ר גד ולן
    28/02/2011

אין מינוח כי זו פשוט הצלקת שבמקרה שלך דבוקה לרקמות תחתיה ואני לא מבין לנ לרצות לעשות לה משהו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

צוף
    28/02/2011

אני לא ביקשתי לעשות לצלקת משהו.
    מטרתי הייתה ללכת לפיזיותתרפיה על מנת לשפר את היציבה שלי. לאחר שאמרתי כי לאחרונה יש לי כאבי צוואר בדקו את השרירים באזור הגב העליון והכתפיים..
    ניסיתי לחפש חומר על זה באינטרט, ייתכן וזה עיסוי רקמות רפואי?
    תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר גד ולן
    28/02/2011

אולי הכוונה באמת לעיסוי רקמות "רפואי"...
    אני לא מכיר אף רופא שמטפל בעיסוי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו