כאבי גב אמצעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב אמצעי
    חן
    07/03/2011

בזמן האחרון כואב לי הגב.
    בניגוד להנחה המקובלת, כואב לי גב אמצעי/עליון (לא השכמות, מתחתיהם), ולא הגב התחתון.
    הכאבים כה עזים עד שאנני יכולה לישון בלילות. אני מתעוררת מכאבים.
    צילומי גב היו תקינים לדעת האורטופד, שהפנה אותי למיפוי עצמות, לכירורג וכן לראומטולוג - הכירורג לא מצא את סיבת הכאב, הראומטולוג טען שמדובר בפולימיאלגייה ראומטיקה ונתן טיפול בסטרואידים למשך שנה, והבטיח שתוך ימים מועטים הכאב יעלם, ואף המליץ לא לעשות את המיפוי. לאחר נטילת סטרואידים 5 ימים, אני עדיין סובלת מכאבי תופת בגב אמצעי(ממש לא כמו שמתואר בפירוט המחלה באתרי הרפואה-לא שכמות, לא צוואר, לא כתפיים, לא ירכיים ואף לא באגן !) הכאבים קיימים במשך היום, ובלילה כמו כל כאב או עקב הבעיה הספציפית שאולי לא אובחנה נכון,התחושה מתעצמת ואינני יכולה לישון, ואם נרדמתי בכל זאת, אני מתעוררת מכאבים וכמעט לא ישנה .
    יש עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב אמצעי

הוספת תגובה

• כאבי גב אמצעי - תגובה

ד''ר גד ולן
    07/03/2011

אם אובחנת כלוקה בפיברומיאלגיה ולאור היעדר ממצאים אחרים בגב אמצעי לפי ההדמייה, הרי שהכאב הוא עקב הפיברומיאלגיה, ואני מציע לך לפנות לראומטולוג המטפל במחלה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב אמצעי

תמר וייל
    10/03/2011

שלום לך, אם אכן יש לך פיברומיאלגיה את נמצאת בחברה טובה. הרבה נשים צעירות לוקות בתופעה. ניתן לעזור לעצמך על ידי השתתפות בשעורי פלדקרייז. כמורה אני פוגשת מספר נשים ה"נגועות" בסוג זה של מחלה והמצב משתפר לאין ערוך כתוצאה משמירה הדוקה על שגרה קבועה של תרגול. לשיטת פלדקרייז יש אתר אגודה ואת יכולה לפתוח מפה ולבחור מורה המצוי באזור מגורייך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב אמצעי

תמר וייל
    10/03/2011

שלום לך, אם אכן יש לך פיברומיאלגיה את נמצאת בחברה טובה. הרבה נשים צעירות לוקות בתופעה. ניתן לעזור לעצמך על ידי השתתפות בשעורי פלדקרייז. כמורה אני פוגשת מספר נשים ה"נגועות" בסוג זה של מחלה והמצב משתפר לאין ערוך כתוצאה משמירה הדוקה על שגרה קבועה של תרגול. לשיטת פלדקרייז יש אתר אגודה ואת יכולה לפתוח מפה ולבחור מורה המצוי באזור מגורייך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו