יעוץ וניתוח בעמוד שדרה תחתון -הצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ וניתוח בעמוד שדרה תחתון -הצרות
    ענף יהודה
    09/03/2011

בעקבות כאב וזרמים עד לכפות רגליים בעיקר בצד שמאל מעמוד שדרה צוארי נימצאה היצרות בחוליות גב תחתון. ניבדקתי ע"י מנתח בכיר מבית החולים רמב"ם וסיכמנו על ניתוח
    מסוג מסוים .לצערי המירפאה שאינה בשליטתו נתנה לי תור ארוך ושבוע לפני התור דחתה אותי לתור בעוד חודשיים. לדבריו תור לניתוח הוא כ3 חודשים.
    למרות שאני רוצה בקופא זה ע"ס חוות דעת והכרותו מזה 8 שנים אני צריך ורוצה תור מוקדם יותר.ברשותי צילום MRI מעודכן.
    עקב גרירת רגל בריאה (השניה פגועה בברך מזה 8 שנים עקב שבר תוך פירקי מרוסק ) ואי עמידה בסף הכאב אני מעוניין בתור קרוב יותר.
    המקסימום שאני הולך בעזרת קביים הוא כ30 מטרומשכחי כאבים כמו MIR ,TRAMADEX
    וכל מיני אחרים אינם מועילים לי.
    למי עלי לפנות ,רופא ? בית חולים ? באופן פרטי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

ענף יהודה
    09/03/2011

האם ניתן לשלב בניתוח היצרות גם טיפול בפריצות דיסק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי - תגובה

ד''ר גד ולן
    09/03/2011

אם אתה רוצה לקצר דרך ולא לחכות לתורים של בי"ח ציבורי אז תפנה למרפאתו של מנתח ותעבור את היתוח בבי"ח פרטי במימון עצמח או דרך ביטוח רפואי משלים.
    בניתוח תיקון היצרות ניתן לטפל גם בפריצות הדיסק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו