מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיפוזיס גיל 20.משה א02/04/2011
שלום לכם,
יש לי קיפוזיס (גבנת) הגב בולט כזה, זה נבע עקב ישיבה ממושכת במחשב,
אני כרגע בן 20 ולפי מה שהבנתי אין מה לעשות עם זה,
ברצוני לבצע ניתוח כי זה מפריע לי מאוד בחיים,
אני כרגע משרת בצבא והצבא עובד עם קופת חולים מאוחדת,
רציתי לדעת אם אני יכול לעשות ניתוח לישור הגב ואם לצבא יש אפשרות למנוע את זה ממני.
ואם הוא לא ימנע את זה ממני רציתי לדעת מה הסכום שזה אמור לעלות או שהקופת חולים משתתפת , וכמה זה יעלה במרפאה פרטית ומה בכלל אחוזי ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיפוזיס גיל 20. - תגובה
ד''ר גד ולן04/04/2011כיווןש מדובר בניתוח שאינו חיוני או לתיקון של מצב מסכן חיים הצבא יכול לא לאשר לך את הניתוח במהלך השירות הצבאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
יעל04/04/2011בכל זאת אני מבין שאני משרת כרגע בצבא אבל זה הגוף שלי אני לא חושב שזה הגיוני שהצבא יוכל למנוע ממני לעשות דבר כזה אני יצטרך לברר את זה יותר לעומק.
השאלה האמיתית היא האם באזרחות אני יוכל לעשות את הניתוח הזה?
כמה הוא יעלה ? (האם הקופה בכלל משתתפת בחלק ).
עד כמה זה יכול לתקן לי (בהעדר נתונים כרגע).
מה הן המגבלות?
מה סיכויי ההצלחה?
תודה רבה על התשובה המהירה.
המשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד''ר גד ולן05/04/2011הניתוח מתבצע בבתי חולים ציבוריים במימון מלא של קופ"ח.
אם תתעקש על הניתוח במהלך שירות צה"ל יכול לשחרר אותך לתקופה של עד שנתיים ואז לגייס אותך שוב. במהלך השנתיים האלו תוכל להינתח ולהשתקם.
על שאר שאלותייך אפשר לענות רק לאחר בדיקה ועיון בצילומי הרנטגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)