מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוליה L1 שבורהיצחק06/04/2011
אהלן.....
לצערי שברתי את חוליה L1, ויש התלבטות לגבי T10. ישנה גם כן הנמכה של כ 30%.
אני בן 26, וזה קרה עקב נפילה לא נעימה....
הייתי אצל רופא אחד, שציין שאני חייב ניתוח דחוף. הוא הפנה אותי למומחה עמוד שדרה (אני מעדיף להמנע משמות ואני בטוח שגם הם) שציין שזו צורת החוליות שלי, ורק אחת L1 שבורה. כמו כן הוא אמר שיש סיכוי שזה יתאחה יותר טוב בלי ניתוח.
הייתי גם אצל כירופרקט לייעוץ, והוא ביקש שאתחייב להגיע אליו 3 פעמים בשבוע עד שארגיש טוב. אני צריך לציין שהוא מקבל פרטי. נשמע לי חשוד....
אז מצד אחד, אומרים שזה דחוף, ואם אני לא עובר ניתוח תוך שבוע, אין מה לעשות. ורופא אחר אמר ההפך. אני יודע שכאן זה השלב שאני צריך לקבל חוות דעת נוספת, אבל אני פשוט לא יודע למי ללכת ואיזה רופא אני אמור לחפש. ניתן לקבל המלצות כאן?
סליחה שזה ארוך, אבל אני גם לא מפסיק להרגיש כאבים, עד כדי חוסר שינה. גם פרקוסט שניתן לי לא עוזר. אני אולי עושה משהו לא בסדר? להגדיל את המינון, למרות שצוין רק פעמים ביום, או שיש פיתרון אחר?
תודה מראש על התגובות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוליה L1 שבורה - תגובה
ד``ר ליאור מרום06/04/2011בשום אופן לא לללכת לכירופרקט !
טיפול בשבר : שמרני עם חגורה או ניתוח.
כמובן שלא אומר מה לעשות מבלי לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך, אך בודאות אין מקום לכירופרקטיקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?