כאבים בכתפיים צוואר וכפות ידיים 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתפיים צוואר וכפות ידיים 2
    יוסי
    14/04/2011

אתה מנתח עמוד שדרה, אני יכול להתקשר ולקבוע פגישה?

וגם ביקשתי הפניה לCT מהנוירולוג אך הוא סירב ואמר שמבחינה נוירולוגית הכל תקין. הרופאת משפחה טענה שהיא לא יכולה להביא לי הפניה אלא רק אורטופד ונוירולוג יכולים. והאורטופד רוצה שנחכה עוד חודש למרפאת כף יד ואולי הוא יביא לי CT.
    אז מה עושים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בכתפיים צוואר וכפות ידיים 2 - תגובה

ד''ר גד ולן
    16/04/2011

נלחמים עם מה שיש, אז תגיע לפגישה ראשונה עם מנתח ע"ש בלי ההדמייה הרלבנטית ואז תופנה לבצע את בדיקות ההדמייה.
    זה טרטור מיותר אבל כך מתנהלות היום קופות החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתפיים צוואר וכפות ידיים 3

יוסי
    17/04/2011

יש סיכוי לקבל תור קרוב אליך כי התקשרתי לקבוע פגישה אליך והתור הכי קרוב זה עוד חודש. וככה גם אצל רופאים אחרים התורים מאוד רחוקים. כל יום שעובר זה רק מחמיר ואין לי שום דבר שאני יכול לעשות עם זה.
    בבקשה אשמח לקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתפיים צוואר וכפות ידיים 3 - תגובה

ד''ר גד ולן
    21/04/2011

צר לי אבל הפסח ויום העצמאות השביצו את המרפאה ל-4 פעמים, אז תנסה להתקשר ב- 01.05 ב- 1500 לטל 03-6401207 והמזכירה שלי תקדים לך את התור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו