מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בכתפיים צוואר וכפות ידיים 2יוסי14/04/2011
אתה מנתח עמוד שדרה, אני יכול להתקשר ולקבוע פגישה?
וגם ביקשתי הפניה לCT מהנוירולוג אך הוא סירב ואמר שמבחינה נוירולוגית הכל תקין. הרופאת משפחה טענה שהיא לא יכולה להביא לי הפניה אלא רק אורטופד ונוירולוג יכולים. והאורטופד רוצה שנחכה עוד חודש למרפאת כף יד ואולי הוא יביא לי CT.
אז מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתפיים צוואר וכפות ידיים 2 - תגובה
ד''ר גד ולן16/04/2011נלחמים עם מה שיש, אז תגיע לפגישה ראשונה עם מנתח ע"ש בלי ההדמייה הרלבנטית ואז תופנה לבצע את בדיקות ההדמייה.
זה טרטור מיותר אבל כך מתנהלות היום קופות החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בכתפיים צוואר וכפות ידיים 3
יוסי17/04/2011יש סיכוי לקבל תור קרוב אליך כי התקשרתי לקבוע פגישה אליך והתור הכי קרוב זה עוד חודש. וככה גם אצל רופאים אחרים התורים מאוד רחוקים. כל יום שעובר זה רק מחמיר ואין לי שום דבר שאני יכול לעשות עם זה.
בבקשה אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בכתפיים צוואר וכפות ידיים 3 - תגובה
ד''ר גד ולן21/04/2011צר לי אבל הפסח ויום העצמאות השביצו את המרפאה ל-4 פעמים, אז תנסה להתקשר ב- 01.05 ב- 1500 לטל 03-6401207 והמזכירה שלי תקדים לך את התור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?