האם הכאבים לאורך שוק שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הכאבים לאורך שוק שמאל
    גור מינצר
    09/05/2011

אני בן 49, בריא באופן כללי, עברתי בעבר מספר ניתוחי גב לפריצת דיסק ב- L5-S1 וב- L4-L5 בהתחלה ניתוח לכריתת פריצת הדיסק ולאחר חזרה ניתוח הכולל קיבוע עם ברגים.
    הניתוח האחרון עברתי בשנת 2008 ולאחריו אני מתפקד מצויין מחבנה ספורטיבית, כולל כל סוגי הספורט, סקי, אופניים, שחיה ריצה, ריצות מרתון וטריאתלון.

בשבועיים האחרונים, לאחר שהשלמתי את מרתון וינה, סבלתי בהתחלה מתפיסת שירירים חזקה בשרירי התאומים והדו ראשי, אבל אח"כ סבלתי גם פעמיים מכאבים פתאומיים בשוק שמאל שלא מרגישים ממקור שיריר (הם בחזית הרגל במרכז השוק ומרגישים כמו דקירה חזקה במרכז העצם. הכאבים תקפו אותי בזמן השינה, בלי קשר לשום מאמץ, בשני לילות שונים, בפער של 3 לילות,, ונמשכו זמן רב, ולא חלפו אלא לאחר הליכה, אלא בשכיבה ממושכת בתנוחה עוברית. נראה שנשאר לי מיחוש קל ואמום מאוד בשוק שמאל.

אני מעדיף ליחס את סדרת הכאבים לתפיסת שרירים הנובעת מהשלמת ותגובה מאוחרת למרתון וינה (17.4) אבל לצערי אני חושש שמדובר באיזה שהוא לחץ עצבי מהגב, אם כי אין לי כאבים כלל בגב עצמו.

האם ההשערה שלי נכונה.

האם כדאי לעשות CT

האם אני יכול להרגיש בטוח בהמשך פעילות ספורטיבית רגילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הכאבים לאורך שוק שמאל

הוספת תגובה

• האם הכאבים לאורך שוק שמאל - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    11/05/2011

שאלתך אינה מתאימה למענה בפורום אינטרנטי.
    תזדקק ליעוץ מנתח עמוד שדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו