כאב מטריד וממושך בין חוליות החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב מטריד וממושך בין חוליות החזה
    אנה
    15/05/2011

שלום רב,
    אודה מאד ואשמח לתגובה לבעייתי עד שאוכל להשיג תור קרוב לבדיקת כאב הגב. זה מטריד אותי מאד ומלחיץ. מעריכה זאת.
    הכאב שלי מורגש לרוב בלחיצה על הנקודה שבין שתי חוליות ועל חלקן הקיצוני המתחבר לאותה נקודה. הכאב מורגש מאד בהישענות על משטחים קשים יחסית, ואפילו על מזרנים די רכים. גם כאשר אני מסובבת את גבי על צירו, ונעה על גבי הגב בשינה.
    הכאב קיים והוזנח למעלה מכחצי שנה וכעת הוא מחמיר, מטריד ומלחיץ ביותר.. אציין כי אני בת 23, ויש לי כאבי גב תחתון משתנים כתוצאה מקריעה חלקית של שריר הירך. בנוסף, אני מבלה שעות רבות בישיבה כתוצאה מלימודים והמקצוע שלי.
    תודה רבה על העזרה, המצב מביא אותי לחוסר שקט רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אותה בעיה

שרית
    21/09/2011

אנה שלום יש לי אותה בעיה שיש לך ורציתי לדעת מה שלומך ומה גילו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנה

שרית
    28/10/2011

אנה גם אני סובלת מאותה בעיה כבר מספר חודשים רצית להתייעץ איתך מה גילו לך ואם יש פתרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרית

אנה
    29/10/2011

לצערי הזנחתי את הבעיה באותו אזור, אך נתגלתה לי בעיה חדשה ולא נעימה לחלוטין הן מבחינת הכאב והן מבחינת ההשלכות על תפקודי בחיי היומיום. יש לי תחושה שזו בעיה דומה שעברה לחוליה אחרת... רק השערה.
    התפתח לי כאב מציק בגב התחתון ששלח כאבים לרגליים, זרמים חמים ועוד. הבעיה שנתגלתה היא ספונדלוליזיס (תוכלי לחפש באינטרנט) בחוליה L5, והפתרון הוא פיזותרפיה, מדרסים, הרבה סבלנות, כוח סבל, ואלכסנדר (חשוב להיות ספציפיים עם מורה האלכסנדר ולדווח על על מה שמפריע כדי שלא יחמיר). פשוט לחכות ולצפות להתאחות.

יש לציין שאני חווה קצת ניסוי וטעייה.

בהצלחה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב מטריד וממושך בין חוליות החזה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    29/10/2011

אנה שלום, עושה הרושם שבעיתך אינה בתחום ניתוחי עמוד שדרה, ממליץ לך להבדק אצל אורטופד כללי.
    מעבר לכך ,לא נחנו ביכולת לבצע אבחנה דרך האינטרנט......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב מטריד וממושך בין חוליות החזה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    16/05/2011

שלום אנה
    תזדקקי לבדיקת על קול- תתכן דלקת באזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב מטריד בין חוליות החזה

ריטה ליפרו
    20/05/2011

אנה ,אני ממליצה לך לקבל ייעוץ ארגונומי מקצועי על מנת להקל על העומס המכאני שנובע מישיבה ממושכת .בנוסף יש לשקול פיזיותרפיה בכדי לקבל תרגילים לשיפור תנועתיות וחיזוק שרירי היציבה .בנוסף אני מיידעת אותך שקיימת שיטה מאוד יעילה שמטפלת בשרש הבעיה שזה לרוב בעמוד השדרה צוארי או גבי ,ומשם הכאב יכול להיות מוקרן לאזור השכמות .הטיפול מבוסס ממוקד וספציפי קל לביצוע שעשוי לפתור את הבעיה ,ואף למנוע חזרת כאב בעתיד
    בברכה ,ריטה ליפרו פיזיותרפיסטית מוסמכת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו