מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב מטריד וממושך בין חוליות החזהאנה15/05/2011
שלום רב,
אודה מאד ואשמח לתגובה לבעייתי עד שאוכל להשיג תור קרוב לבדיקת כאב הגב. זה מטריד אותי מאד ומלחיץ. מעריכה זאת.
הכאב שלי מורגש לרוב בלחיצה על הנקודה שבין שתי חוליות ועל חלקן הקיצוני המתחבר לאותה נקודה. הכאב מורגש מאד בהישענות על משטחים קשים יחסית, ואפילו על מזרנים די רכים. גם כאשר אני מסובבת את גבי על צירו, ונעה על גבי הגב בשינה.
הכאב קיים והוזנח למעלה מכחצי שנה וכעת הוא מחמיר, מטריד ומלחיץ ביותר.. אציין כי אני בת 23, ויש לי כאבי גב תחתון משתנים כתוצאה מקריעה חלקית של שריר הירך. בנוסף, אני מבלה שעות רבות בישיבה כתוצאה מלימודים והמקצוע שלי.
תודה רבה על העזרה, המצב מביא אותי לחוסר שקט רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה בעיה
שרית21/09/2011אנה שלום יש לי אותה בעיה שיש לך ורציתי לדעת מה שלומך ומה גילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
שרית28/10/2011אנה גם אני סובלת מאותה בעיה כבר מספר חודשים רצית להתייעץ איתך מה גילו לך ואם יש פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרית
אנה29/10/2011לצערי הזנחתי את הבעיה באותו אזור, אך נתגלתה לי בעיה חדשה ולא נעימה לחלוטין הן מבחינת הכאב והן מבחינת ההשלכות על תפקודי בחיי היומיום. יש לי תחושה שזו בעיה דומה שעברה לחוליה אחרת... רק השערה.
התפתח לי כאב מציק בגב התחתון ששלח כאבים לרגליים, זרמים חמים ועוד. הבעיה שנתגלתה היא ספונדלוליזיס (תוכלי לחפש באינטרנט) בחוליה L5, והפתרון הוא פיזותרפיה, מדרסים, הרבה סבלנות, כוח סבל, ואלכסנדר (חשוב להיות ספציפיים עם מורה האלכסנדר ולדווח על על מה שמפריע כדי שלא יחמיר). פשוט לחכות ולצפות להתאחות.
יש לציין שאני חווה קצת ניסוי וטעייה.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב מטריד וממושך בין חוליות החזה - תגובה
ד``ר ליאור מרום29/10/2011אנה שלום, עושה הרושם שבעיתך אינה בתחום ניתוחי עמוד שדרה, ממליץ לך להבדק אצל אורטופד כללי.
מעבר לכך ,לא נחנו ביכולת לבצע אבחנה דרך האינטרנט......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב מטריד וממושך בין חוליות החזה - תגובה
ד``ר ליאור מרום16/05/2011שלום אנה
תזדקקי לבדיקת על קול- תתכן דלקת באזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב מטריד בין חוליות החזה
ריטה ליפרו20/05/2011אנה ,אני ממליצה לך לקבל ייעוץ ארגונומי מקצועי על מנת להקל על העומס המכאני שנובע מישיבה ממושכת .בנוסף יש לשקול פיזיותרפיה בכדי לקבל תרגילים לשיפור תנועתיות וחיזוק שרירי היציבה .בנוסף אני מיידעת אותך שקיימת שיטה מאוד יעילה שמטפלת בשרש הבעיה שזה לרוב בעמוד השדרה צוארי או גבי ,ומשם הכאב יכול להיות מוקרן לאזור השכמות .הטיפול מבוסס ממוקד וספציפי קל לביצוע שעשוי לפתור את הבעיה ,ואף למנוע חזרת כאב בעתיד
בברכה ,ריטה ליפרו פיזיותרפיסטית מוסמכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?