אני מחפשת מידע לגבי המכשיר ההיפוך א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מחפשת מידע לגבי המכשיר ההיפוך א
    איילה
    25/05/2011

אם הוא יכול לעזור לעזור גם לכאבים באגן ובעצם הזנב
    בעקבות תאונת דרכים?
    האם יש עוד מכשירים שעליהם אתה יודע שיכולים לעזור לכאבים בעצם הזנב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מחפשת מידע לגבי המכשיר ההיפוך א - תגובה

ד''ר גד ולן
    26/05/2011

לי לא ידוע שמכשיר ההיפוך עוזר בכלל במשהו למעט לאלה שמוכרים אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בושה לרופא להביע דעה על דבר שאינו

נורית
    27/05/2011

מבין בו. אוי לרפואה שיש ביניה רופאים כאלה. אני 3 שנים משתמשת ולשמחתי לא הגעתי לניתוח שהומלץ לי על ידי רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בושה לרופא להביע דעה על דבר שאינו - תגובה

ד''ר גד ולן
    27/05/2011

אחרי שהתביישתי בפינה איזה שעתיים, וחשבתי ולא הצלחתי להיזכר במאמר אחד שהראה שיש להפיכת אדם על ראשו איזשהי תועלת בטיפול בכאבי צוואר או גב, הגעתי למסקנה שקיים ביני ובין חלק ממקדמי המכירות בפורום איזושהי הפרעה בתקשורת.
    אני חי לפי קנה מידה מדעי שמשתמש בסטטיסטיקה ע"מ לקבוע אם בטיפול יש תועלת או לא, ואי אפשר להעריך מוצר כמו שולחן היפוך לפי סטנדרטים אלו.
    הסיבה פשוטה: כיוון שכאבי גב הם כמעט תמיד תהליך מוגבל בזמן, למעשה כמעט כל התקף כאבי גב יסתיים בסופו של דבר וזה רק עניין של זמן. גם מריחת עגבניות שרי על הגב "תגרום" בסופו של דבר להיעלמות כאבי הגב...
    ונמאס לי לשמוע את כל אלו שמספרים איך הם ניצלו מניתוח בזכות כל מיני שיטות עלומות סיבה ויעילות בלתי מוכחת חוץ מאשר בעיניהם.
    אף אחד לא ניצל מניתוח גב!
    חוץ במקרי שברים, גידולים או פגיעה עצבית משמעותית הגורמת להפרעה שליטה על סוגרים או אינאונות בהם אי ביצוע ניתוח יותיר את הנפגע עם נכות קשה, כל סובלי כאב הגב ממש לא מוכרחים להינתח. הניתוח מיועד למי שמעונין לגרום להפחתה או היעלמות כאב מהירים. כל היתר יכולים לעמוד על הראש עד בוא המשיח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני מקדמת מכירות ושמחה על תגובתך

נורית
    27/05/2011

מסכימה לכל קביעה שלך . עם זאת מוטב לא לשלול כל אפשרות השונה ממחקר או סטטיסטיקה. גם תרופה שניתנת לא בהכרח יוכח שהיא הביאה לפתרון למרות הסטטיסטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו