מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבסיון04/06/2011
שלום רב,
שמי סיון בת 29 התחילו לי כאבי גב בזמן ההריון וזה פשוט לא הפסיק, אני לא מצליחה לישון בלילה, אני קמה עם כאבים נוראיים כל בוקר (יש לי חנות רהיטים אז זה לא המזרון כי יש לי מזרון הכי טוב שיש) לפעמים יש לי כאבים ברגל שמאל שמשפיעים לי על הגב..... כמו כן אמרו לי שזה בגלל הלידות שעברתי ושזה יעבור (ילדתי 2 בנות נפלאות בהפרש קצר של שנה אבל לא נראה לי שזה אמור לעבור אם לא אטפל ובנוסף אני כבר אחרי שנה וחצי מהלידה השנייה.....
שאלתי היא האן אני צריכה ללכת להיבדק ע"י רופא ואם כן לאן?
תודה מראש
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
ד``ר ליאור מרום04/06/2011סיוון שלום,
כמובן שאת צריכה להבדק- אם הדברים הנ"ל מפריעים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל מרופא אורטופד
עדן05/06/2011ולבקש הפניות
הוא גם יחליט
יכול להיות שבהתחלה תטופלי בכדורים. האם את נגד?
זה נוגדי דלקות ומשככי כאבים או אחרים בהתאם למצבך ולהחלטת הרופא המטפל.
יש מצב שיעשו לך CT ו\או מיפוי עצמות ו\או רנטגן ו\או בדיקת MRI
וזה חשוב תלכי לעשות.
עוד אפשרות: מרפאת כאב.
עוד אפשרות אם המצב ממש חמור- לבקש הפנייה למיון, להסביר את כאבייך ותחושותייך. כאבי גב זה סבל איום..
יש מצב ששם יזריקו חומר או משהו ויש מצב שגם יצלמו אותך ויעשו לך את רוב\כל הבדיקות הנדרשות.
תתחילי מהרופא משפחה ע"מ לקבל הפניה לאורטופד ותיידעי את רופא המשפחה על מצבך. זה נחשב כאב כרוני (הוא למעלה משלושה חודשים)
בנוסף, את יכולה לנסות את הרפואה המשלימה כמו למשל שיאצו, טאי צ'י, רפלקסולוגיה ובעיקר מומלץ פה אחד על דיקור סיני.
מה עם משחות להקלת כאבים באיזורים הכאבים?
מקלחות חמות? חמי מרפא? מסז' רפואי מקצועי?
להתחיל בפעילות גופנית?
יכולים להוות הקלה זמנים אבל זה גם חשוב וגם לנפש, לא רק לכאבים.
בהצלחה ותרגישי טוב
(אני לא רופא ולא נעליים יש לחכות לדעת הרופא שכאן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?