מידע רפואי
פורומים
- הרטבת לילה
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- NLP דמיון מודרך
- פיזיותרפיה
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- זכויות רפואיות
- תזונה בהריון
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- איפור וטיפוח
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
- הומואים, לסביות
- קרטוקונוס, עדשות מגע
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- כאבים בשכמה השמאלית ובאיזורדן06/04/2020
שלום רב
בן 74 הצילום מסביר מצבי .לא נייד. רוב הזמן יושב .לפני 8 חודשים כאב קל בשכמה השמאלית שנהפך לקשה שלא יכולתי להתהפך בלילה .
צילום סיטי מצורף -האורטופד אמר שברון, אח"כ עצב ,שזה יעבור תוך חודשיים.- עברו 8. חודשים .וממשיך להציק
ביום = כמעט אין כאב , מדי פעם דקירה,עושה תירגול קל , כל יום ,רוחץ כלים וכ"ו =כמעט לא מפריע .
אבל בלילה בשכיבה ( יכול כבר להתהפך ויש הטבה ) אך כל תזוזה כואבת ודוקרת .בבוקר לוקח שעה בערך בישיבה עד שחוזר לתפקד
מה שאני מבקש לשאול :
רוב חיי היו שנים של כאבי גב תחתון( דיסק) , שנים האחרונות גם הגבי .
השכיבה הייתה תחליף לכדור נגד כאבים ולהתאוששות . מה קרה עכשיו שהשכיבה נעשתה סיוט? מדוע ?
יש לרופא הסבר?שאולי גם יעזור לי לשנות ?או לעשות לשיפור? כי אין תור לרופאים .!!ולא מרשים לנו לצאת !
אם אפשר עוד שאלה :רוב החוליות אוסטאופורוטיים - וחוליות הצוואר נראות יפה .האם בגלל שעושה תרגילי לחיצה עם הידיים נגד הראש ? ?ולחוליות הגביות לא הצלחתי לתרגל?או ??למה ?
תודה רבה לתשובות ולהסבר
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020יש להתייעץ עם אורטופד בקהילה. בנוסף, מומלץ על הערכת ראומטולוג משום שנראה שיש איחוי נרחב של חוליות עמוד השדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בכתף שילוב של אטופן וברקסין באותו יוםבטי10/04/2020
אפשר לקחת באותו יום אטופן 600 בבוקר וגם ברקסין בערב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופן וברקסין
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020מדובר בשתי תרופות מאותה משפחה.
עדיף לא לשלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב חזקים לאחר פגיעהיונית21/04/2020
היי לפני כ5 ימים שכבתי על הבטן על ספה די רכה כשהידיים מושטות לפנים (התעסקתי בנייד)
חברה נחתה עלי (בקטע צחוק) על הגב התחתון והגב התקפל לתוך הספה וממש כאב לי זה היה די חזק עד עכשיו כואב לי בהתחלה זה היה כמו דקירות העמוד שדרה ועכשיו במותן, אי נוחות בישיבה במיוחד שהגב נוגע במשענת של כסא מרגישה לא ישרה בעמידה ובהליכה אולי בגלל האי נוחות של הכאב , אני ממש מפחדת שיש לי איזה נזק רציני. מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020כדאי לפנות לבדיקת אורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גב תפוס וכאבים - תוצאות צילום מותניניר22/04/2020
בן 44 עשיתי צילום מותני עקב גב שנתפס להלו התוצאות:
מבנה גרמי תקין של גופי החוליות. סימני סקליזציה מימין עם היווצרות פסאדו -פרק. מרווחים בין חולייתיים שמורים. אין סימן להרס גרמי
מה פשר התוצאות? מה הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020נראה כממצא מקרי חסר משמעות.
מומלץ על פילאטיס.
במידה ונמשך יש להתייעץ עם אורטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצלעות ימין ותוצאות mri עמוד שדרהזיו22/03/2020
שלום רב
מזה שלושה חודשים אני סובלת מכאבים מתחת לצלע ימין באזור הבטן (מקדימה) כמו לחץ כזה או תחושת נפיחות פנימית באזור הכואב וכן כאבים בצלעות הגב בצד ימין בלבד. עברתי בירור מקיף של אזור הבטן על מנת לשלול מחלות או בעיות שעשויות להסביר את הכאבים כגון: גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה, ct בטן שיצאו תקינות. נשלחתי לאורתופד עמוד שדרה ששלח אותי לביצוע mri עמוד שדרה צווארי, גבי ומותני גם לצורך בירור כאבים אלה וגם לבירור כאבים שהתווספו לי באזור הברכיים בשתי הרגליים. תוצאות ה mri הינם:
mri מותני:
2-L1- בגדר הנורמה.
L3-L2 -בלט דיסק לטרלי מימין קל.
L4-L3 -בלט דיסק דיפוזי קל.
L5-L4 -בגדר הנורמה.
S1-L5 -רטרוליסטזיס מינימלי של L5 .ירידה דיפוזית בעוצמת אות של הדיסק הבין חולייתי. בקע דיסקי אחורי ומרכזי זעיר.
תוצאות mri גבי:
של דיסקים בינחולייתים בכל הגבהים.
שינויים דגנרטיבים במפרקים הפצטאלים והקוסטו- הוורטברלים לאורך כל הקטע הנסרק בגובה D5-D4.
בקע דיסקי פרא מדיאני מימין קל.
גובה D6-D5 :בקע דיסקי פרא מדיאני מימין קל.
גובה D7-D6 :בקע דיסקי פרא מדיאני משמאל .
גובה D8-D7 :בלט דיסק אחורי ומרכזי קטן .
גובה D9-D8 :בלט דיסק אחורי ומרכזי גורם ללחץ על קדמת השק הדוראלי.
גובה D11-D10 :בקע דיסקי פרא מדיאני מימין גורם ללחץ על צידו הימני של חוט השדרה.
התרשמות: הדגשה של התעלה המרכזית לאורך כל חוט השדרה הגבי.
שינויים דיסקופטים ודגנרטיבים קלים לאורך כל הקטע הנסרק, ללא השפעה מהותית של רוחב של תעלת השדרה או תעלות
השורש.
עד שיגיע התור שלי לרופא אני אשמח לדעת מה אומרים ממצאים אלה.
האם הם יכולים להסביר את הכאב שלי באזור צלעות ימין?
ומה ניתן לעשות על מנת לשפר את הממצאים שהתגלו בבדיקות
תודה רבה
זיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב מקרין לחזה
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020לא ניתן לייעץ ללא בדיקת ההדמיה ובדיקתך.
אשמח שניפגש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בעמוד שדרה כתוצאה מתאונת דרכיםגלי17/03/2020
שלום רב,
אני בת 48 ולפני כשנה וחצי עברתי תאונת דרכים המוגדרת כקלה..(הייתי בתאונת שרשרת כשרכב נסע במהירות רבה התנגש ברכב טרנזיט שהתנגשה ברכבי, פינו אותי על לוח גב וצווארון לבית החולים, שם לא עשו יותר מידי. לציין שלאחר 8 חודשים הסכימו לעשות לי CT שבעקבותיו שלחו אותי למרפאת כאב בתל השומר.
קיבלתי בסה"כ כ14 זריקות אפידורליות / עיצביות אך ללא הטבה... הכאב לא עובר ואף מחמיר יש לי הקרנה הן לרגל שמאל והן לבטן. הרופא במרפאת כאב המליץ לי לפנות לרופא עמוד שדרה על מנת לשקול ניתוח. מן הראוי לציין שאני חוששת מאוד מניתוח אך האם לאור ממצאים אחרונים של בדיקת הCT אני צריכה ניתוח כי מאוד מאוד כואב לי ומגביל אותי בחיי היום יום ובעבודה בפרט ומה הסיכויים שהניתוח יצליח והחולה לא ימות . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר חבלה
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020קשה לייעץ ללא בדיקתך ובדיקת הסיטי. בנוסף, כדאי לבצע mri
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות m.r.i ע.ש צווארי במנחים שונים - הפנייה מטעמךעדיאל27/03/2020
לכבוד פרופ' יצחיאק אייל שלום רב.
*היני מטופל שלך וביקשת עוד בדיקות נוספות שאבצע בנוסף, אך לצערי עקב משבר הקורונה כל התורים מבוטלים עד להודעה חדשה.
בבקשה ברצוני לדעת משמעיות מבדיקה, m.r.i
16.3.20 במנחים פלקציה ואקסטנסיה עם חתכים אקסיאליים ב2T בשני המנחים . בשאלה מיאלופתיה וכאבי צוואר מקרין לימין .
ממצאים מהבדיקה : (מחוסר בתמצות מה עם שאר הגבהים?
סיבת ההפניה:
כאבי צואר מקרינים לימין
בוצע:
ת.מ. MRI עמוד שדרה בתאריך 38:18 2020/03/16 מ.ג:
ת.מ. MRI בדיקת עמוד שדרה צוארי; ת.מ. MRI עמוד שדרה דיסקים;
ממצאים:
בגובה 6C-5 בקע דיסקאלי מרכזי עם אימפרסיה על השק ללא מיאלופתיה בחוט , היצרות קלה של התעלה.
ללא ממצא מהותי ביתר הגבהים.
סיכום:
בקע מרכזי בגובה 6C-5 כמצוין.
סימפטומים ותופעות של עציריות שתן/צואה עד כדי לחיצות קשות בשימוש בשרירי הבטן (בקע טבורי שאובחן במיון 13.3.20 בct כליות)נימולים והיצקוקים באיזור איבר המין תמידית
שתן ניתן בישיבה .
נוקשויות בצוואר קושי רב בתנוחת הכרית כאבים במהלך השינה באזור הצוואר(קושי רב להרדם)
ירידה בכוח בידיים עד לנפילת חפצים קושי בהכנסת מפתח לדלת,לסגור ריצרץ במכנס (ידיים רועדות ) רגלים קופצות ..
ירידה בכוח ימין קשיי עמידה והליכה.
כאבי לסת קושי רב בבליעה הכדורים . (לא יכול להרים את הצוואר בכדי לשתות שותה עם קשית.
האם ממצאים אלו יכולים להסביר את הפגיעה ואת תלונות השתן והקוצצים וב.איבר המין ?
התחלתי הידרותרפיה מפגש 1 (הרגשה טובה אךממש תורים ארוכים
כל מרפאות השיקום סגורות נכון להיום עקב מצב הקורונה.
2 זריקות סטרואידים במהלך פרק של חודשים(הטבה בהליכה חודש
ארקוקסיה (שימוש חודשיים)אחרון עד לפני שבוע הופסק האם להמשיך טיפול דלקתי ?
משכחי כאב אני נוטל בערב לפני השינה (מנוחה ל3-4 שעות מתעורר עם תחושת הרדמות וזרמים ביד ימין ומהזרוע עד קצות האצבעות.
הסימפטומים באים בגלים וללא הפסקה אין לי מנוחה עם הכאב לפעמים, האם יש אפשריות נוספות לשיפור לפני הליך ניתוחי?
ועם כן ובאיזה שיטת ניתוח המומלצת
קושי רב בכתיבה
תודה רבה אשמח לחוות דעתך ולממצאים הללו האם יכולים להסביר את התלונות.
בשורות טובות אמן
🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות mri
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020לדעתי המרפאות חוזרות לשגרה ואשמח לראותך.
כדאי שתגיע לאחר הערכת ראומטולוג ונוירולוג.
לא נשמע שכל התלונות מקורן בבלט הדיסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח mri ו emg לבן 24גיורא02/04/2020
שלום, אני סטודנט בן 24, בריא בדרכ. בפענוח mri נאמר שיש בלטי דיסק קלים בגובהl4-l5 ו l5-s1 עם מגע מינימלי( לדברי מומחה עמוד השדרה) ב שורשl 5. אני מזה חצי שנה לא מצליח לנהל שגרת חיים. הכאב הקורן לרגל הוא התלונה העיקרית, אני לא מסוגל לשבת יותר מרבע שעה בלי שהדבר יגרום להקרנה לכף רגל ימין. גם עמידה ממושכת גורמת לכך... לכן לאחר 4 חודשים משום שלא הייתה שום הטבה שלחו אותי לבדיקת emg וncs והתוצאה הייתה פגיעה שורשית קלה. מה עושים ?? הייתי אצל שלושה מומחי עמוד שדרה ובנוסף אני מטופל במרפאת כאב. אך לצערי אין הטבה! מה אתה ממליץ והאם הפגיעה היא תמידית. תודה רבה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט דיסק
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020יש להתייעץ עם מנתח עמוד שדרה או עם רופא כאב. ייתכן וזריקה במרפאת כאב תעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון 19 שנה לאחר ניתוח עקמתנוף02/05/2020
היי
ברצוני לברר האם יש הנחיות או אזהרות מיוחדות לגבי הריון לאחר ניתוח עקמת. אני 19 שנה לאחר ניתוח קיבוע חוליות אם אני לא טועה במספרים של החוליות c7- L1.
אשמח לתשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ועקמת
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020אין כל מניעה מהריון לאחר ניתוח עקמת. יש לקחת בחשבון שנשים הרות לאחר ניתוח עקמת סובלות יותר מכאבי גב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעמוד השדרה נורא חזקיםטליה29/02/2020
מה זה אומר ציסטות בעמוד השדרה וסימני התייבשות של הדיסק מסוג רודיק 2, וקרע אנולרי אחורי עם לחץ על השק התקאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
פרופ` אייל יצחיאק01/03/2020קרוב לוודאי שמדובר בשינויים ניווניים. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם אורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים ניווניים
פרופ` אייל יצחיאק05/03/2020זה אומר שהדיסק בבי חולייתי מנוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב התחתון עד הרגל - לא מצליחה ללכתעופרה05/03/2020
סובלת כבר חודש מכאבים גב תחתון (ישבן עד רגל שמאל). עד שבועיים אחרונים לא מצליחה ללכת, רופא אורטופד המליץ לי לקחת אנטיביוטיקה אוגמנטין במשך חודשיים, לוקחת כבר שבועיים אך עדיין לא מצליחה ללכת. הכאבים פחתו. אני חוששת שאולי מדובר במשהו חמור יותר... צירפתי את פענוח ה-mri שנעשה לפני מס' ימים. אנא בבקשה הכוונה עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עופרה
פרופ` אייל יצחיאק05/03/2020נראה שיש פריצת דיסק וצריך לטפל בניתוח.
את מוזמנת להגיע למיון בלינסון ונשמח לאשפז ולטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח צילום גב עקב כאביםדליה05/03/2020
יי שואלת לגבי חברה שאין לה אינטרנט והרופא שלה כרגע לא בארץ. היא הופנתה לצילום גבי ומותני עקב תלונה שקשה לה לעמוד יותר מ7 עד 10 דקות רצופות באותו מקום אם היא עושה כך יש לה כאביים בגב תחתון שמקרין לרגליים..ללכת אין לה בעיה היא בת 55.המצב שלה נמשך כבר יותר משנתיים הנה התוצאה:"קיפוזיס טורקלי ללא תמט חוליה.היצרות ניכרת של מרווח דיסקלי L5-S1 שאר המרווחים הדיסקלים שמורים."מה הטיפול הנדרש? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילןם
פרופ` אייל יצחיאק05/03/2020אין תועלת בצילום. יש לבצע mri
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרופתיה ופיענוח mri סימנים לטרשתשיר26/02/2020
3שנים עם נרופתיה גוברת מיום ליום ברגלים בבדיקת EMG אובחנה רדילופתיה בעקבות פריצת דיסק L5 נימול זרמים שריפה ברגלים ולאורך עמוד השדרה זרמים וכן בידים אבדן תחושה עיקצוצים הרדמות ואובחנה דלקת אקוטית בתעלה קרפלית וברקע סכרת די מאוזנת
נשלחתי לMRI תוצאות הבדיקה רטרוליסטזיס קלה בC5 C6 מלווה באקסטרוזיה מרכזית ולטרלית ברמה בינונית הגורמת להיצרות התעלהברמה בינונית והשטחה קלה של החוט מודגמים מס אותות חריגיםקלים בחוט בגובה זה והיצרות בינונית של הפורמינות וכן בלט קל בC3 C4יתכן וההיצרות מוחמרת בפליקציה ללא בצקת או תהליך הורס עצם אני מאד מפחדת מה כל זה אומר והאם אלה סימנים לטרשת היש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
פרופ` אייל יצחיאק28/02/2020קרוב לודאי שמדובר בשינויים ניווניים ויש להתיעץ עם מנתח עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרופתיה
שיר28/02/2020תודה לך בנתיים קבעו mriגבי ומותני ואקבל יותר ידע ואמשיך משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פולינוירופתיה לומבוסקראלית סובלת מפיברומיאלגיהסיגל22/02/2020
שלום רב. סובלת גם מפיברומיאלגיה ופוליניורפתיה לומבוסקרלית ?
מה הפירוש של הפולינוירופתיה?
לפני 11 שנה עברתי ניתוח כריתת דיסק חירום בעקבות אי שליטה בכף ברגל ימין. שמוטה.
מאז סובלת מבעיות עצבים ברגל ימין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאורופטיה
פרופ` אייל יצחיאק28/02/2020נא להתייעץ עם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להרים רגל בעקבות כאב חזק בברךאתי ב.25/02/2020
לאחרונה סובלת מכאב חזק בברך ימין ובמפשעה. לאחר mri הומלץ ואני ממתינה לתור לזריקה ב l3-l4. אלא ש: בימים האחרונים במצב שכיבה על הגב רגליים ישרות אני לא מצליחה בכלל להרים את רגל ימין. כאילו שהרגל לא נשמעת לי. מה המשמעות, והאם זה יחזור להיות תקין אחרי הזריקה? מה לעשות עד לזריקה? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב וחולשה
פרופ` אייל יצחיאק28/02/2020המשמעות היא שיש להשיג הדמיה ולהתייעץ עם מנתח עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?