מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח סי.טי גב תחתון - כאב גבנועם20/02/2020
שלום רב,
אני בן 38. בריא באופן כללי.
בחודשים האחרונים אני סובל מדי פעם מכאבים בגב התחתון (שמקרינים גם לפעמים לחגורת מתניים ולירכיים). זה כואב ממש ומגביל את התנועה בצורה ניכרת. אבל בד"כ זה בא הולך אחרי כמה ימים או תלוי גם בתנוחות וכדומה.
נשלחתי לסי טי גב אותו עשיתי לפני חודש
התוצאות היו:
המפרקים הפאצטלים שמורים
לא נצפו שברים בעצמות ואין לזהות תהליכים ליטים
בגובה L2-L3: בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התקאלי, יותר מימין
בגובה L3-L4: בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התקאלי.
מה זה אומר בדיוק? אשמח לפיענוח
ואיך אני פותר את המצב וממגר את הכאבי גב האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
פרופ` אייל יצחיאק21/02/2020ראשית יש להיבדק על ידי אורטופד.
במידה והבדיקה תקינה קרוב לודאי שמדובר בממצאים חסרי חשיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החלמה מכאבי גב שמקרינים לרגלקרן18/02/2020
לפני 5 שבועות עברתי התקף מהגב לרגל אני לא יכלתי לדרוך על הרגל. עכשיו המצב העדכני שאני דורכת על הרגל הזמנתי אליי מטפל, הוא עשה לי דיקור מערבי שכנראה לא התאים ועכשיו יש לי כרגע כאבים בגב בצד ימין, הוא נתן לעשות תרגילים אני עושה אפילו שיש לי כאבים וזה כואב לי, אני לוקחת וטמינים גם לעצב שנתן רופא אורטופד, הרופא משפחה שלי אמרה לקחת לי 20 טריבמין השיפור מגיע אבל רק אחרי 14 יום, אני לא יודעת מה לעשות מתי יגמר כול הסיוט אני בשבוע השישי כבר למצב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
פרופ` אייל יצחיאק21/02/2020לדעתי הטיפול שאת מקבלת הינו קשקוש.
אנא בקשי הדמייה של עמוד השדרה ופני לרופא אמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ריקי ברוך23/02/2020סיבות רבות יכולות לגרום לכאבים מהסוג שציינת. אני לא מכירה דיקור מערבי אבל מאוד מאמינה בדיקור סיני משולב עם תוספי תזונה ובעיקר סידן אמורפי-הדנסיטי שהרחיק ממני את כל כאבי הגוף כולל הגב והרגל. תרגיש טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגן או CT עמ"ש?שיר08/02/2020
בת 79 עם קיפוסקוליוזיס - עקמת בולטת שהולכת ומחמירה באופן משמעותי בכל המישורים והגבהים של עמ"ש. האם עדיף להתחיל בירור בצילום רנטגן, או שעדיף לבצע ישר CT?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
פרופ` אייל יצחיאק21/02/2020כדאי לבצע צילום מסוג EOS שמבוצע באיכילוב שיבא או אסף הרופא צפיפות עצם ולהיבדק אצל מנתח עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה והמשך
שיר22/02/2020תודה רבה על תשובתך, אך לצערי היא כבר נשלחה לצילום רנטגן רגיל. מצורף צילום עמ"ש מותני. האם ניתן לראות בו שבר דחיסה ישן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ` אייל יצחיאק22/02/2020אינני משוכנע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח ct לאחר ניתוח בקע הרניה, סובלת מכאביםעינב06/02/2020
מצרפת פיענוח של תוצאות ct, אשמח לקבל תשובה לגביי הממצא של השינויים ב -sij כולל הציסטה.
מאובחנת עם פיברומיאלגיה ויש לי פסוריאזיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטי
פרופ` אייל יצחיאק22/02/2020נשמע לא רע. כדאי להתייעץ עם אורטופד וראומטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח צילום רנטגן בעקבות כאבי גב מותניים ואגןשלי05/02/2020
שלום פרופ', אני בת 32, מיזה שנתיים אני סובלת מכאבי גב תחתון, מותניים וכל איזור האגן, לאחרונה חלה החמרה בכאבים. ביצעתי צילום רנטגן.
צילום אגן ופרקי ירכיים ועמוד שדרה מותני סקרלי:
פענוח בשנת 2018 - שינויים OA בשני פרקים אילאוסקרלים
צילום זהה פענוח מהיום:
שינויים ספונדילוטיים L4-S1
מוקד סקלרוטי בפוביס משמאל- לקורולציה עם מיפוי עצמות
בפענוח נראה שלא בוצעה השוואה.
1. האם הפענוח הקודם קשור לפענוח של עכשיו או ממצאים שונים,
תוצאה של החמרת שחיקה?
2. שינויים ספונדילוטיים L4-S1 - גורם לכאבים שתיארתי?
3. מהו מוקד סקלרוטי בפוביס - גורם לכאבים?
אודה על הסבר הפענוח ומשמעותו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון מזל טוב ובריאות טובה
שרית12/02/2020ראשית המון בריאות, אז ככה ייתכן מאוד שזה בגלל רמת צפיפות עצם נמוכה בגלל איבוד סידן כמו כן יכול להיות שיש איבוד סידן גדול יותר לאחר הריון או בזמן הנקה, בגלל שהגוף נותן עדיפות לתינוק. ממליצה בחום להתחיל ליטול את הסידן האמורפי - יש לו ספיגה יעילה פי 2 מהמתחרים.
אצלינו אנו כבר 3 דורות נוטלים את הכדור ומרוצות מאוד (כל אחת כמובן בשל נסיבות אחרות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ממליצה על סידן אמורפי
ניקול13/02/2020גם אני כמו שרית נוטלת סידן אמורפי, אצלי יש התחלה של בריחת סידן - אסתופניה. אם ילדת לאחרונה באמת יכול להיות שצפיפות העצם ירדה כי התינוק צורך הרבה סידן שמופנה קודם כל אליו.
בכל מקרה ממליצה ליטול את התוסף סידן ולראות איך משפיע. הוא ניספג פי 2-4 מסוגי סידן אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהחלטה אם לנתח ובאיזו שיטהיעקב04/02/2020
שלום,
עקב פריצת גיסק גדולה בחוליות L5 S1 הציעו לי ניתוח מיקרו-דיסקטומי (זעיר פולשני) וקיבוע בעזרת "מייצב דינמי" מטיטניום, בבית החולים אסותא חיפה ע"י מנתח בכיר.
שאלתי היא האם קיים סיכון משמעותי לנזק עצבי כמו זה אשר גורם לDrop-foot ?
האם אחוזי הצלחה של ניתוח זה נמוכים מאשר של ניתוח גב פתוח קלאסי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג ניתוח
פרופ` אייל יצחיאק22/02/2020אתה מוזמן לבית החולים בלינסון שם ננתח בגישה אנדוסקופים מלאה בה כל החתך אורכו 8 מ״מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן ובאשכים למרות בדיקות תקינותעידן04/02/2020
שלום יש לי כאבים בבטן התחתונה ואני מרגיש כבר חצי שנה זרמים באשכים האם יש קשר בין הדברים שנוגע באשכים יש כאבים חזקים וגם סובל מכאבים בבטן התחתונה עשו לי בדיקות גסטרו תקינות הכאב מימין ושמאול יותר משמאול יש לי תחושת לחץ בבטן התחתונה שמקפל רגלים הכאב מתחזק מזה יכול להיות גם זרמים באשכים עשיתי אולרטסנד אשכים תקין סיטי בטן גם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן
פרופ` אייל יצחיאק04/02/2020כדאי להתייעץ עם כירורג ועם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר חוזר בעמוד השדרה חוליה d12אמנון02/02/2020
דר' שלום
לפני כשנתיים נפגעתי בהחלקה במקלחת בעמוד השדרה ונתגלה לי שבר בחוליה d12. לאחר ברור שכלל גם ct הוחלט על שימוש במחוך גואי'ט למשך 3 חודשים. לאחר שלושה חודשים נמסר לי שהכל תקין וניתן להוריד את המחוךץ לפני כשבועיים שהיתי בשרותים כשקמתי הרגשתי לפתע סחרחורת ונפלתי שוב. נבדקתי שוב ע"י אורטופד ושוב נראה השבר. הרופא חלוק אם זה אותו השבר או שבר חדש ומסר לי לנסות להסתדר איך שאני ולהימנע ממאמצים והרמת משקל בתקופה הקרובה.
האם תוכל להמליץ על דרך לטפל בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר חוזר בחוליה d12
אמנון02/02/2020הייתי מוסיף שגילי הוא 57.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהר
פרופ` אייל יצחיאק04/02/2020יש להיבדק על ידי מומחה עמוד ועל ידי אנדוקרינולוג בשאלה של טיפול בונה עצם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב כתוצאה מעקמת בגב תחתוןאבי בגדדי כהן31/01/2020
פרופסור אייל יצחיאק שלום רב
אני סובל מכאבי גב תחתון בגלל עקמת
בעבר עשיתי פיזוטרפיה ואפילו הביאו לי קצת טיפולים של הידרוטרפיה
כמובן חשוב לציין שפיזוטרפיה לא עזרה לי בכלל וההידרוטרפיה עזרה לי מעט
מה אוכל לעשות כדי שלא יהיה לי כאבי גב (פעם זה היה כל יום עכשיו זה פעם בכמה זמן אבל זה עדיין מציק)
תודה מראש
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אבי
פרופ` אייל יצחיאק22/02/2020פעמים רבות ספורט כגון פילאטיס או יוגה יכול לעזור. במקרים בהם ניסינו הכל ולא עזר ניתן לשקול ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת של mri עמוד שידרה חשש לנגעשמואל כהן30/01/2020
שלום פרופסור אופנתי שוב לבדיקה של mri עמוד שידרה מותני חשש למגע בגלל המחלה הבססית שאני סובל nf1 אני שוולך פינוח הים יש נגע גידול בגלל זה יש לי כאב וקושי ללכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת mri
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020שלחת ללא הפיענוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון - בדיקת CT גבאפרת26/01/2020
בבדיקת סיטי גב נרשמה התוצאה הבאה:
סריקת L5-S1: הדיסק מנוון עם אפקט וואקום.
ארטרופטיה פאצטלית ניוונית משמאל.
בלט כללי אחורי של אנולוס הדיסק. אין לחץ על אלמנטים עצביים.
למה הכוונה? ואיך מטפלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטי
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020מדובר בשינויים ניווניים.
מומלץ על פילאטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות MRI גב תחתוןאלי19/01/2020
שלום
מזה מס' חודשים יש לי תופעה כאשר אני מזיז את הראש יש לי כאבים בגב תחתון לעיתים חזקים מאוד . כמו כן בחלק ניכר מהיום ובעיקר בשעות הערב הכאבים מחמירים ולעיתים רגל ימין נרדמת. עשיתי בדיקת MRI והפענוח רצ"ב אודה להמלצתך תודה רבה
L3-L4 היצרות ספינלית בינונית עד קשה , בקע דיסק פוסטרו לטרלי ימני קשיח ,שעולה מאחורי גוף חוליה L4 מימין , יתכן עם פרגמנט חופשי עם לחץ על השק ועל השורשים בצידם הימני. בלט דיסק דיפוזי , כולל אינטראפורמינלי דו"צ , עם לחץ על השק הדוראלי והיצרות פורמינלית דו"צ , יותר משמאל , עם לחץ קל על השורש בפורמינה הנוירלית משמאל
שינויים ניווניים בעמ"ש צווארי , עם מצב לאחר קיבוע בעמ"ש צווארי בתמונת ה SERVIO עם אות חריג בחוט בגובה הקיבוע . מתאים לאיזור של מיאלמוציה כרונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב תחתון
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020יש להתייעץ עם מנתח עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוקשות בצוואר, סחרחורת וטינטוןViki Arviv15/01/2020
שלום רב,
אני כבר תקופה ארוכה סובל מנוקשות בצוואר בעיקר בתנועה אחורה של הצוואר בנוסף לעיתים רחוקות מסחרחורות וטנינטון
נשלחתי לצילום רנטגן וזה הפענוח: שבר של חוליה C5 וחוסר מרווח בין חולייתי 6-C5.
שינויים ניוונים .
היצרות מרווח בין חולייתי בגובה: 5-4-C3 ו- 7-C6
האם זו יכולה להיות הסיבה? מה ניתן לעשות? האם אני בסכנה לבעיה גדולה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
פרופ` אייל יצחיאק15/01/2020זו בהחלט יכולה להיות הסיבה לנוקשות. כדאי לקבל הדמייה יותר מתקדמת ולעבור ברור לסיבת השבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוקשות בצוואר, סחרחורת וטינטון
ויקי16/01/2020ראשית תודה על תשובתך
האם חוסר מרווח בין חוליות הוא ניתן לטיפול ללא התערבות כירורגית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצה צווארית וקושי בבליעהשאלה14/01/2020
שלום,
יש לי 2 פריצות דיסק c3-4,c5-6
עם לחץ בינוני על חוט השדרה.
מספר ימים קשיים בריפלקס הבליעה פשוט קושי להשתמש בריפלקס זה בבליעה, מנסה לבלוע והריפלקס לא עובד טוב, כמו שריר חלש, עד הוצאת האוכל מהפה על מנת לא להיחנק. ייתכן איזשהו קשר בין מצב הצוואר לכך? האם היו מיקרים כאלה קשורים? בין השאר כאבים בצוואר, בידיים, כתפיים, שכמות. המצב קיים כמה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת בליעה
פרופ` אייל יצחיאק15/01/2020קרוב לודאי שאין קשר בין הפרעת הבליעה לפריצות הדיסקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות רנטגן מדאיגות וכאבים חזקיםנעמה13/01/2020
שלום רב
אני סובלת כשנתיים מכאבים מתרכזים מהגב התחתון ועד אחרי הטוסיק ורגל תחתונה ...כולם מצד שמאל.
בשנה האחרונה הם הפכו לבלתי נסבלים וחשבתי שזה חלק מהחיים ולא היה זמן לעצור יותר מידי. כחצי שנה הם בלתי נסבלים.. כואב בישיבה, שכיבה, עמידה, הליכה.. כאב לאורך כך היום. בלתי אפשרי לישון בלילה או לשבת בצורה רגילה. לאחרונה יש גם נפיחות ברגל התחתונה .התחלתי בירור וכמובן מחכה לתורים שכולם לעוד כמה חודשים. היום עשיתי רנטגן ואלה התוצאות
שינויים ניווניים בחוליות המוניות
אין עדות להרס כרמי
היצרות של מרווח בין החוליות D12-L1
אשמח להסבר של התוצאות ובכלל חוות הדעת המקצועית שלכם.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב מקרין
פרופ` אייל יצחיאק15/01/2020יש לבצע הדמייה טובה של עמוד השדרה ולהתייעץ עם מומחה עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים גב תחתון סידן
אסתר20/01/2020האם בדקו לך בעיה של צפיפות העצם? גםאני סובלת מכך שנים ולשמחתי סידן אמורפי בשילוב ספורט מתון תרגילים בעיקר שיפר את המצב שלי פלאים. תקראי בגוגל על סידן אמורפי הוא נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2020יש להיבדק על ידי מנתח עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)