בת חמש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חמש וחצי
    ראובן
    30/06/2011

בתי בת חמש וחצי עם תסמונת איקס שביר ועיכוב התפתחותי. היא ישנה עם חיתול בלילה וכמה פעמים בשבוע היא מתעוררת עם חיתול מלא פיפי וקקי מרוח על גופה ועל שערותיה ואפילו על הקירות שליד המיטה.. מה אני עושה על מנת לגמול אותה מלעשות קקי בשנה וללכלך את עצמה ואת מיטתה?

אנא עזרו לי

ראובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חמש וחצי

הוספת תגובה

• בת חמש וחצי - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    01/07/2011

ראובן שלום
    צריך לברר האם קיימת לילדה מודעות לבעיה שהרי אם לא אין כרגע מה לעשות. ממליץ לפנות להערכה פסיכולוגית על-מנת להעריך את ביתך
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה עם איקס שביר

שרון
    04/07/2011

ראובן שלום,

ממליצה לך לפנות לפורומים המצויינים באתר של מקום מיוחד (פורום להורים לילדים עם צרכים מיוחדים). תוכל להיעזר שם באנשי מקצוע וטיפים של הורים:

לבדוק זכאות לקצבת נכות מהביטוח הלאומי (במידה ואתם לא מקבלים עדיין).

אגב, נתקלתי במקרה במאמר לגבי אפשרות לתביעת רשלנות רפואית במקרים שנולד ילד עם איקס שביר. אולי כדאי לכם לבדוק את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקס שביר

נירית
    04/07/2011

שלום לפונה היקר,

כם אני ובעלי מגדלים ילד פגוע מתסמונת איקס שביר. אני ממליצה לך לקרוא את המאמר על איקס שביר ולפנות אל הכותב שלו שהוא מומחה בתחום.

רק בריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו