מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצקתגלית10/01/2008
שלום ד"ר בן מאיר
אני אמא לתינוק בן 5 חודשים אשר ילדתי בבילנסון. לאחר שמונה ימים בני עבר ברית מילה. האזור העטרה נראה נפוח ואדום
כשלוש שבועות, מרחתי לו משחת סינטמיצין ואז האדמומיות ירדה אך הוא סבל. לאורולוג שלקחתי אותו ההאורולוג איבחן שיש
לו בצקת צורקילית. ואמר שזה יעבור. לפני חודש וחצי גיליתי שיש לו ג'ולה קטנה מתחת לפין - כירוג שראה אותו אמר שזה
בלוטת חלב וזה יעבור.רב שראה אותו אמר שהברית לא נעשה לו פריעה טובה.
אני כאמא משערת שיש לו הפרשות לבנות מסביב לפין והם כנראה נכנסות מתחת לעטרה ונוצר שם גוש.
אבקש את אבחנתך בנדון מאחר ואני אובדת עצות.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת
ד``ר דוד בן מאיר10/01/2008גלית שלום,
לפי תיאורך מדובר בהדבקות של חלק מהעורלה לעטרה, דבר שעשוי ליצור ההפרשות שאת מתארת. זהו אינו מצב מסוכן ואין צורך לדאוג. רצוי להיות במעקב אצל אורולוג ילדים, ובמידת הצורך לטפל בכך.
בהצלחה,
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)